Andrew Lambrou για τη βαθμολογία του Victor Vernicos: «Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό»

Andrew Lambrou για τη βαθμολογία του Victor Vernicos: «Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό»

«Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό, τι πρέπει» δήλωσε ο τραγουδιστής

andrew_lambrou_-_vernicos__1_
Ο Andrew Lambrou εκπροσώπησε την Κύπρο στην φετινή Eurovision, κατακτώντας τη 12η θέση. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την εμπειρία του από τον διαγωνισμό του τραγουδιού, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο βαθμούς που έδωσε ο Victor Vernicos στο τραγούδι του.

«Η εμπειρία μου στην Eurovision ήταν μαγική. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία για τη χώρα απ’ όπου κατάγομαι την Κύπρο. Άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι για το οποίο πάντα δούλευα. Είμαι ευγνώμων που το τραγούδι πάει τόσο καλά και ο κόσμος το ακούει», είπε αρχικά ο Andrew Lambrou.

«Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία», πρόσθεσε ο τραγουδιστής για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στη Eurovision.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csudpgkrolkp)

«Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του», είπε στο τέλος ο Andrew Lamprou.

Κλείσιμο
Ο Victor Vernicos βαθμολόγησε, σε πρόσφατη συνέντευξη, την εμφάνιση της Κύπρου στη φετινή Eurovision, βάζοντας 2 στα 12 στην εμφάνιση του Andrew Lambrou.

Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό, που αποκλείστηκε στον ημιτελικό, έγραψε:

«Γεια σας παιδιά! Στη συνέντευξη έδωσα 2 βαθμούς στην Κύπρο από τους 12, αφού βαθμολόγησα ποια εμφάνιση κατά την γνώμη μου, μου άρεσε το βράδυ του τελικού. Αυτό σημαίνει 9η συνολικά σε όλο τον διαγωνισμό, μια καταπληκτική θέση στην οποία δεν κατάφερα να φτάσω φέτος. Η Κύπρος ήταν εκτός 10αδας του διαγωνισμού. Πιστεύω ότι η Κύπρος έπρεπε να είναι στην 10αδα, νομίζω ότι ήταν απίστευτος και αγαπώ τον Andrew Lamprou και την Κύπρο στην φετινή Eurovision».
vernikos_2_kypros_2

Ειδήσεις σήμερα:

Ο β' γύρος των εκλογών θα γίνει με τους ίδιους εκλογικούς καταλόγους - Τι ισχύει για τις ψήφους αποδήμων

Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί στη σύσκεψη - Το παρασκήνιο από το Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σαρμάς που αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης