Τάνια Τρύπη: Συγκινεί με την ιστορία της υιοθετημένης σκυλίτσας που βρέθηκε βιασμένη πριν από δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη

Τάνια Τρύπη: Συγκινεί με την ιστορία της υιοθετημένης σκυλίτσας που βρέθηκε βιασμένη πριν από δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός

tania-tripi
Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση της ηθοποιού Τάνιας Τρύπη λίγες ημέρες μετά τον βασανισμό και τον τραγικό θάνατο του Όλιβερ, του όμορφου χάσκι στην Άρωχα, η υπόθεση του οποίου έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση.

Η ηθοποιός με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο συστήνει στους θαυμαστές της την σκυλίτσα της την «Αγάπη» που πριν από δυο χρόνια είχε απασχολήσει την δημοσιότητα, καθώς βρέθηκε βιασμένη παρά φύση και κατά φύση στην Αλεξανδρούπολη.

Το πανέμορφο τετράποδο λίγες ημέρες μετά την κακοποίηση του βρήκε αγάπη και θαλπωρή στο σπίτι της ηθοποιού, η οποία συγκλονισμένη από την αποκάλυψη θέλησε να την υιοθετήσει.

Όπως αναφέρει η ίδια στο βίντεο δυο χρόνια μετά και η σκυλίτσα φαίνεται να αποκτά σταδιακά και πάλι την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους:

«Η Αγάπη πριν δυο χρόνια έζησε την κόλαση καθώς βρέθηκε βιασμένη και κακοποιημένη. Με πολλή αγάπη και υπομονή ζει πλέον ευτυχισμένη και σταδιακά αποκτά ξανά την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Η Αγάπη ήτα τυχερή δεν είναι πάντα τυχερά τα πλάσματα που κακοποιούνται καθημερινά. Η σιωπή είναι συνενοχή. Καταγγείλτε κακοποιητικές συμπεριφορές κατά των ζώων τώρα».

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο


Η ιστορία της Αγάπης

Όταν η Αλέξα, όπως ήταν το αρχικό όνομα της, κακοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη ήταν μόλις 4,5 μηνών. Όπως αποδείχτηκε η σκυλίτσα είχε βιαστεί κατά φύση και παρά φύση, ενώ κατά τον κτηνιατρικό έλεγχο αποδείχτηκε πως της έλειπε μέρος από τον πρωκτό της. Το θέμα της είχε αποκαλύψει με μια εξοργιστική καταγγελία στο Fecebook, οι διαχειριστές της σελίδας Adespotoulia Xanthis, στην οποία ανέφεραν ότι η σκυλίτσα είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού.

Οι ίδιοι μάλιστα προσέφεραν τότε και αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον γνώριζε κάτι για την υπόθεση.

Ακολουθεί η ανάρτηση: «3.000 ευρώ αμοιβή σε όποιον μιλήσει για το τέρας που βίασε την κουτάβιτσα στην Αλεξανδρούπολη. Ανοίξτε τα στόματα σας! Κάποιος είδε! Κάποιος κάτι ξέρει!! Τρεις μέρες προσπαθούμε να γράψουμε μια δημοσίευση…. Είναι δύσκολο. Βγαίνει μόνο μια κραυγή και μια οργή. Η μικρή βιάστηκε παρά φύση και κατά φύση επανειλημμένα… Για μέρες… Σωματικά λείπει κομμάτι από τον πρωκτό. Παίρνει βαριά παυσίπονα για τον πόνο, αλλά δείχνει δυνατή. Είναι μόνο ένα μωρό, 4.5 μηνών. Βρέθηκε Τετάρτη σε εμάς ήρθε Παρασκευή.. Η Αλεξα νοσηλεύεται και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάει καλά σωματικά. Ψυχολογικά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη τι τραύμα έχει και αν ποτέ θα το ξεπεράσει. Θα είμαστε δίπλα της για ότι χρειαστεί. Σκεφτήκαμε πολύ αν πρέπει να ανεβάσουμε ή όχι τις φωτογραφίες της Αλεξα γιατί είναι σοκαριστικές. Σας ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη αλλά αποφασίσαμε πως πρέπει γιατί μια εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος ο 31χρονος τραυματίας αστυνομικός από ναυτική φωτοβολίδα - Έπαθε ανακοπή για 10 λεπτά

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ - Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Αποκαλύψεις για τη σχέση τους 50 χρόνια μετά

Δίωξη στον γιο του Μπάιντεν για φοροδιαφυγή - «Ξόδευε εκατομμύρια σε συνοδούς και ναρκωτικά αντί να πληρώνει φόρους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης