Τάνια Τρύπη: Για μένα ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για δίποδους και τετράποδους

Τάνια Τρύπη: Για μένα ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για δίποδους και τετράποδους

Σχετικά με τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δήλωσε: «Τη βίωσα σαν μαμά»

tania_tripi
Η Τάνια Τρύπη μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τον βιγκανισμό και τα παιδιά της, στην εκπομπή «Ελένη».

«Δίνω λίγες και επιλεκτικές συνεντεύξεις. Προτιμών να δίνω σε εκπομπές που παρακολουθώ όποτε μπορώ και εκτιμώ», είπε αρχικά η Τάνια Τρύπη.

Για την Αλίκη Βιουγιουκλάκη, η Τάνια Τρύπη ανέφερε: «Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ "Άννυ". Ήταν υπέροχη εμπειρία. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για την Αλίκη σαν συνάδελφο, μπορώ να μιλήσω σαν παιδί γιατί τη βίωσα σαν μαμά. Ήταν για όλα τα παιδιά μια ανοιχτή αγκαλιά. Κάθε Δευτέρα μάς έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwxnjc2pldj5)
Κλείσιμο

Για την εμπειρία της από την οντισιόν σχολίασε η ηθοποιός: «Είχε μια τεράστια ουρά μέχρι τη Σταδίου και περιμένα παιδάκια με τις μαμάδες μας και εγώ πήγα και χώθηκα και βρέθηκα μπροστά της και μου είπε: "Έλα, έλα, πάμε μέσα. Μα τι έξυπνο είναι αυτό, πάμε μέσα"».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την οικογένειά της: «Μια χαρά όλα, έχω τα κορίτσια μου, έχω τα ζωάκια μου. Είμαι πολύ ροκ μαμά, με απόλυτη ισότητα. Στο μόνο που κρατάω την παράδοση είναι στο τάπερ και στη ζακέτα. Καμαρώνω και για τις δυο μου κόρες, γιατί κάνουν αυτό που θέλουν, που είναι βασικό πράγμα. Και οι δύο γονείς μου έχουν μεγαλώσει μέσα στο θέατρο, όταν δεν μπορούσαν να τα κρατήσουν οι γονείς μου τα έπαιρνα στο θέατρο».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Δεν έχω παράπονο από τη ζωή μου, κανένα. Είχα την ελευθέρια μου πάντοτε. Είμαι από τους ανθρώπους που επειδή αγαπώ και σέβομαι αυτόν που έχω απέναντι είτε είναι σύντροφος, είτε συνάδελφος, είτε συγγενής, στις σχέσεις μου θέλω, και με τα χρονιά γίνεται απαίτηση, να έχω την ίδια αντιμετώπιση, αλλιώς παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Κλείνοντας, η Τάνια Τρύπη είπε για τον βιγκανισμό: «Για μένα ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για όλους όσους κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη, δίποδους και τετράποδους».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης