Ο Νίνο και η Ζοζεφίν ζουν τους τελευταίους μήνες τον απόλυτο έρωτα και προτιμούν να τον προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ και αποφεύγει να «διαφημίζει» τη σχέση του. Αν και πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, οι δύο καλλιτέχνες προτιμούν να μην μοιράζονται υλικό από τη ζωή τους στα social media.
Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, έκαναν τη διαφορά, με τη Ζόζεφιν να δημοσιεύει ένα βίντεο με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.
Σε αυτό, φαίνεται να τραγουδά μαζί με τον Νίνο δύο από τις επιτυχίες τους, οι οποίες μάλιστα, έχουν τον ίδιο τίτλο «Έρωτά μου», ενώ εκείνος τη συνοδεύει μουσικά με την κιθάρα του.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.