Η Ζοζεφίν και ο Νίνο είναι το τελευταίο διάστημα σε σχέση κι όπως όλα δείχνουν, ζουν τον απόλυτο έρωτα.
Το ζευγάρι ήρθε κοντά μέσω κοινών τους φίλων και από την πρώτη στιγμή ένιωσε τη χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους.
Οι δύο καλλιτέχνες προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και φροντίζουν να μην απασχολούν την επικαιρότητα με την προσωπική τους ζωή.
Η Ζοζεφίν ωστόσο, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση και να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτή, ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο, μέσα στη θάλασσα, ενώ η τραγουδίστρια χαμογελά στον φακό.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.