Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε μια ανάρτηση το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου όπου μίλησε για την επέμβαση που είχε στο μάτι του λόγω αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς και επιβεβαίωσε ότι η επέμβαση πήγε πολύ καλά.
Ειδικότερα, έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Πριν από μία εβδομάδα υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα. Ευχές σε όλους, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές».
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.