Διονύσης Ατζαράκης: Viral ξανά στο TikTok - Το βίντεο με την Κατερίνα Βρανά για τα ΑμεΑ

Διονύσης Ατζαράκης: Viral ξανά στο TikTok - Το βίντεο με την Κατερίνα Βρανά για τα ΑμεΑ

Η συγκινητική αναφορά του Ετεοκλή Παύλου - «Ξέρεις πόσο ζήλευα όταν ήμουν 23, πόσες παρέες πάλευαν να μην μείνω στην απ΄έξω;»

atzarakis_varna24
Με χιούμορ παρουσίασαν, Διονύσης Ατζαράκης και Κατερίνα Βρανά τα προβλήματα στην καθημερινότητα ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, που τιμάται ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Έχοντας αναλάβει τον ρόλο ενός αδέξιου άντρα που θέλει να κάνει «την καλή πράξη της ημέρας», ο κωμικός συνάντησε τη βραβευμένη stand up comedian, που μετακινείται με αμαξίδιο τα τελευταία χρόνια και παρέθεσαν μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα των ΑμεΑ, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε ιδεολογικό επίπεδο.

Σε μεγάλο μέρος του βίντεο, ο Διονύσης Ατζαράκης παρουσιάζει έναν άνδρα που φέρεται αλλόκοτα σε μια γυναίκα σε αμαξίδιο. Όταν η Κατερίνα Βρανά προσπάθησε να αγοράσει κουλούρι από εκείνον, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο κωμικός της φερόταν σαν να μην είχε την ικανότητα να μασήσει. «Να στο κόψω σε κομματάκι; Να το μασήσω και να στο δώσω από το στόμα μου;» ακούγεται να της λέει, κάνοντάς τη έξαλλη.

Δείτε το βίντεο 
@dionysisatzarakis

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, κάναμε ένα βίντεο για το πόσο τέλεια τα περνάνε στην Ελλάδα! @Vranarama #atzarakis #dionysisatzarakis #vrana #katerinavrana

♬ πρωτότυπος ήχος - Dionysis Atzarakis



Το κλιπ προβλήθηκε και στο «Breakfast@Star» και ο Ετεοκλής Παύλου ταυτίστηκε με το βίντεο, αφού όταν έχασε το πόδι του, ήταν και εκείνος για τρία χρόνια σε αμαξίδιο.


 «Με άγγιξε πάρα πολύ. Είναι η καθημερινότητα που έχω ζήσει από τα 23 μου και μετά. Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο και εγώ. Δεν είχα απευθείας το πρόσθετο μέλος. Αυτό που ένιωσα εγώ όταν έγινε το ατύχημα και μετά, θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν. Δυστυχώς, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Ακούγεται άσχημο αλλά πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να ξαναχτιστούν από το μηδέν. Να συνυπολογίσουν όλοι οι άνθρωποι ότι συνυπάρχουμε όλοι μαζί» τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Μπορώ εγώ να πάω για μπάνιο σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας; Δεν μπορώ. Ξέρεις πόσο ζήλευα όταν ήμουν 23, πόσες παρέες πάλευαν να μη μείνω στην απ’ έξω και να ενταχθώ ξανά στην κοινωνία που μου έλεγαν θα πάμε διακοπές εκεί. Μα δεν μπορώ να κατέβω εγώ σε αυτή την παραλία. Έμενα σπίτι μου αναγκαστικά. Μια απλή και φυσιολογική ζωή θέλω όπως όλοι» εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxfd21stjpmh)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Η υπεύθυνη των καλλιστείων «Μις Νικαράγουα» κατηγορείται ότι έβγαλε... αντικαθεστωτική καλλονή για να ρίξει την κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός ο δράστης της κακοποίησης» λένε φιλοζωικές οργανώσεις για το χάσκι στην Αράχωβα

Σε ρυθμούς επίσκεψης Ερντογάν η κυβέρνηση: Οι υπουργοί, τα ραντεβού και το πρόγραμμα




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης