Ελένη Μενεγάκη: «Έσπασε» τη δίαιτα όταν είδε τους μπεζέδες στο πλατό - «Έχω μείνει χαζή»

Ελένη Μενεγάκη: «Έσπασε» τη δίαιτα όταν είδε τους μπεζέδες στο πλατό - «Έχω μείνει χαζή»

«Άξιζε που έκανα την παρασπονδία μου» είπε η παρουσιάστρια, ενώ απολάμβανε το γλυκό - Δείτε το βίντεο

menegaki3978
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει ξεκινήσει διατροφή, όπως είπε πριν μερικές μέρες στον «αέρα» της εκπομπής της, αλλά σήμερα, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου έκανε ένα μικρό διάλειμμα.

Αφορμή στάθηκε ένα μπολ με μπεζέδες, που είχε ετοιμάσει ο pastry chef που φιλοξένησε στην εκπομπή «Ελένη».

Η παρουσιάστρια πήρε έναν μπεζέ από το πιάτο και είπε: «Κάνε ένα κρατς δεν πειράζει ένα τίποτα είναι. Δεν του φαίνεται…» και τον δοκίμασε.

«Λίγο η πείνα μου, λίγο οι γεύσεις που τις έχω στερηθεί, λίγο το αριστουργηματικό του μανταρίνι έχω μείνει χαζή. Άξιζε που έκανα την παρασπονδία μου» είπε, χωρίς να μπορεί να κρύψει το πόσο απολάμβανε το γλυκό.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcysvdr1rrl)

Τον Νοέμβριο, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την ώρα της μαγειρικής, μίλησε για τη διατροφή που ξεκίνησε και το γεύμα που έφαγε χθες το βράδυ.

«Έχω ξεκινήσει από χθες μια μικρή αποτοξίνωση. Λέω πως με τη φόρα που έχω πάρει, αν περάσουν και οι γιορτές, τελειώσαμε μετά, δεν υπάρχει επιστροφή. Θέλω να χάσω πόντους, μην κάνουν τα κουμπάκια γκλαν και πετάγονται. Μπαίνω στο νούμερό μου αλλά δεν βγαίνω μετά» είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx65xxi20rkh)

Συνέχισε, λέγοντας: «Έκλαιγα χθες το βράδυ, έφαγα μια μπολάρα σαλάτα. Για αυτό τους έχω προετοιμάσει όλους, άμα βλέπετε και δεν είμαι καλά, να θυμάστε. Άμα με αφήσετε νηστική το βράδυ θα φάω και τα βιβλία. Θα κάνω αυτά που κάνω όταν βλέπω πως έχω ξεφύγει, τώρα έχω χοντροξεφύγει. Άμα με βλέπετε εσείς μια χαρά είμαι και εγώ χαρούμενη. Σήμερα το πρωί θυμήθηκα τον παππού μου τον Γιώργο. Έβρασα ένα αυγό και το τεμάχισα. Έβαλα από πάνω όλες τις μυρωδιές μπας και χορτάσω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης