Μπέσσυ Αργυράκη: Ψυχολογικά, είμαι να πηδάω από τον τέταρτο

Μπέσσυ Αργυράκη: Ψυχολογικά, είμαι να πηδάω από τον τέταρτο

«Αλλά δεν το κάνω γιατί μετά από ώριμη σκέψη τα υπολογίζω» συνέχισε - Δείτε το βίντεο

mpessy_argiraki23
Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση, το ψέμα και τα παιδικά της χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε.

Για εκείνα που την εκνευρίζουν, είπε στο «Πάμε Δανάη», ότι: «Από ψυχολογική κατάσταση είμαι να πηδάω από τον τέταρτο! Αλλά δεν το κάνω γιατί μετά από ώριμη σκέψη τα υπολογίζω. Με εκνευρίζει πολύ το ψέμα. Με έβγαλε έκτος εαυτού το ότι πήγα στην εταιρεία δίσκων μου και μου είπαν ψέματα ότι το "Έλα Ξανά", δεν πούλησε πολύ και γι’ αυτό δεν πήρα χρυσό δίσκο. Εγώ εκ των υστέρων έμαθα ότι πούλησε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcvk98jm6ld)

Όσο για την παιδική της ηλικία, είπε: «Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός, όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι η μαμά μου ενθουσιάστηκε, ο πατέρας μου ανησύχησε μήπως αφήσω το διάβασμα. Ξεκίνησα επαγγελματικά 13 ετών, με πήγαιναν οι γονείς μου να τραγουδήσω μια φορά τη βδομάδα και με γύριζαν. Η ζωή μου ήταν και είναι το τραγούδι. Κάποτε έλεγα ότι ήθελα να γίνω καρδιολόγος».

Ακόμη, στην ίδια συνέντευξη, ανέφερε για τον έρωτα στη ζωή της: «Η ζωή χωρίς έρωτα είναι ασπρόμαυρη. Ο έρωτας που ζω τώρα είναι ένας έρωτας καταλαγιασμένος. Ήρεμος καμία σχέση με την φουρτουνιασμένη θάλασσα των πρώτων χρόνων. Αν δεν ερωτοτροπήσεις με το περιβάλλον, με τον προβολέα την ώρα που τραγουδάς τότε δεν έχεις και επιτυχία. Ο σύζυγος μου ήταν γυναικολόγος, μόνο που δεν με ξεγέννησε γιατί υπάρχει άγραφος νόμος, ότι αν κάτι δεν πάει καλά μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους. Έχω εκφράσει την ζήλια μου στον σύζυγο μου».

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη άφησε το σχόλιό της, για τη Eurovision, λέγοντας: «Την Μαρίνα Σάττι την γνωρίζω, η χροιά της φωνής της είναι πάρα πολύ καλή. Αναμένω να δω το τραγούδι της Eurovision και πως θα σκηνοθετηθεί. Η Έλενα Παπαρίζου με λέει ”μαμά της Eurovision”. Δεν έχω καβαλήσει ποτέ το καλάμι».

Φωτογραφία: NDPPHOTO



Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται τα διόδια από 1ης Ιανουαρίου - Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Μαθητής χτυπάει με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης