Μπέσσυ Αργυράκη για κακόβουλα σχόλια: «Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια»

Μπέσσυ Αργυράκη για κακόβουλα σχόλια: «Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια»

«Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν» δήλωσε η τραγουδίστρια

mpessi_argiraki
Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την πολιτική, τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στο διαδίκτυο για την ίδια και την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes».

«Από το '90 σας έχω μάθει να κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές. Τώρα πάνω από 30 χρόνια αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσω στις περιφερειακές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά. Η πρόταση είχε γίνει από τον Γιώργο Πατούλη» δήλωσε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Έχουμε μια σειρά συναυλιών και τον Τόλη Παπαδημητρίου και την μπάντα μου, είμαι τραγουδίστρια και θα παραμείνω. Το να γίνομαι πολιτικός είναι επειδή θέλω να βρίσκομαι σε θέση να βοηθώ την πόλη μου» πρόσθεσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv42g5zcu02h)

Αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα κακόβουλα σχόλια, η Μπέσσυ Αργυράκη ανέφερε: «Ενώ στην αρχή νευρίαζα πάρα πολύ και γινόμουν έξαλλη, στο τέλος κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν, που δεν θα γίνει ποτέ. Πλέον δεν με αγγίζουν και όταν με νευριάζει κάτι πάρα πολύ, απαντάω κιόλας στο Twitter με τρόπο. Δεν θα κατέβω στο επίπεδό του, αλλά πρέπει να το ψάξουν».

Για το σπίτι της που κάηκε πριν από δύο χρόνια, σχολίασε: «Σιγά σιγά το φτιάχνουμε. Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μη στεναχωρήσω τον άντρα μου που έχει το πρόβλημα καρδιάς και μετά να τρέξω να προλάβω να δω που είναι τα ζωάκια μου… Υπάρχουν στιγμές που με ρίχνει το γεγονός, αλλά είναι για λίγο γιατί πρέπει να δώσω κουράγιο στην οικογένειά μου».

Σχετικά με την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, σχολίασε: «Ήταν για εμένα ένας εξαιρετικός και μοναδικός άνθρωπος. Ήταν τόσο άδικο αυτό. Προσπαθώ να μη το φέρνω στο μυαλό μου γιατί μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι στον παράδεισο, ανάμεσα στους αγγέλους και τους παίζει τις μελωδίες του τις αξέχαστες και ανεπανάληπτες».

Ειδήσεις σήμερα

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Πανόρμου - Τραυματίστηκαν δύο νεαρά άτομα

«Ώρα Κασσελάκη» στον ΣΥΡΙΖΑ: Όλη η διαδρομή από τις ΗΠΑ στην Κουμουνδούρου

Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται τοπικές βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης