Τζον Χαμ: Περιέγραψε για πρώτη φορά λεπτομερώς τον γάμο του

Τζον Χαμ: Περιέγραψε για πρώτη φορά λεπτομερώς τον γάμο του

Ο ηθοποιός και η Άννα Οσέολα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο

hamm-oseola
Ο Τζον Χαμ μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο του.

Πέντε μήνες αφότου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Άννα Οσέολα, ο πρωταγωνιστής του «Fargo» μίλησε στο «Jimmy Kimmel Live!» για την ημέρα του γάμου του, στο Big Sur της Καλιφόρνια.

«Μου πήρε μόνο μισό αιώνα, αλλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω σωστά», αστειεύτηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Η συμμετοχή ήταν πολύ μικρή, κατά την απόφασή μας. Ήταν μικρό. Φίλε, ήταν υπέροχα».

Ο 52χρονος ηθοποιός χαρακτήρισε την τελετή ως μια «στιγμή που έκανε έναν κύκλο», καθώς παντρεύτηκαν στο ίδιο σημείο όπου αυτός και η 35χρονη Οσέολα γνωρίστηκαν το 2015 και συγκεκριμένα στο πλατό της σειράς «Mad Men». Ο Χαμ μάλιστα αστειεύτηκε μαζί με τον Κίμελ ότι είχαν έκπτωση λόγω της σύνδεσής τους με το μέρος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 05:35
Κλείσιμο
Jon Hamm on Being Naked in Fargo, Getting Married & He Stars in the Very First Craigslist Car Ad

Επίσης, ο ιερέας ήταν ο κοινός φίλος του ίδιου και του Κίμελ, Tall Jon, καθώς όπως είπε ο Χαμ τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του είναι πάνω από 1,80 μέτρα. «Χρειαζόμασταν κάποιον ψηλό», σχολίασε περιπαικτικά ο διάσημος ηθοποιός.

Αν και στο παρελθόν ο Χαμ είχε διατρανώσει την έντονη απόφασή του να μην παντρευτεί, τον Ιούνιο εξήγησε στο podcast «Table for Two» τον λόγο που άλλαξε η άποψή του.

«Δίνει σε εσάς και στον σύντροφό σας μια αίσθηση σταθερότητας και άνεσης και μια ικανότητα ταύτισης που είναι καλύτερη, βαθύτερη, πλουσιότερη από το "είναι η κοπέλα μου" ή "το αγόρι μου" ή "ό,τι άλλο έχετε",» είχε δηλώσει. «Είναι συναρπαστικό γιατί είναι όλα δυνατά, είναι όλα πιθανά και είναι όλα θετικά».

Ο Χαμ άφησε επίσης υπονοούμενα για τα μελλοντικά οικογενειακά τους σχέδια, λέγοντας ότι αυτή η πιθανότητα «αναμένεται να αποφασιστεί».

Πριν το ζευγάρι δημοσιοποιήσει τη σχέση του, ο Χαμ έβγαινε με τη σεναριογράφο Τζένιφερ Γουέστφελντ από το 1997 έως το 2015.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Σούνακ: Ατυχές γεγονός, δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις με Βρετανία, θετική η δημοσιότητα για τα Γλυπτά

Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου


Δείτε βίντεο με σωματοφύλακες ράπερ να χτυπούν άγρια νεαρό που ζήτησε να βγει μαζί του φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης