Ζέτα Δούκα: «Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του παιδιού»

Ζέτα Δούκα: «Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του παιδιού»

«Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται και μπορούν να συνεννοηθούν, τότε όλες οι αλλαγές γίνονται σε ένα καλό πλαίσιο» τόνισε η ηθοποιός

zeta_douka_xorismos
Η Ζέτα Δούκα παραχώρησε μια συνέντευξη, μιλώντας για τον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και τη «φθορά» του χρόνου που περνάει.

Η ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» και αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και τον χωρισμό των γονιών της, που την επηρέασε.

Η ίδια είπε: «Εξαρτάται πάντα πως κλείνει αυτός ο κύκλος. Όλα εξαρτώνται από το πως συμπεριφέρεσαι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια νέα πρόκληση. Είτε αυτή η πρόκληση είναι μια συμβίωση είτε είναι μια απο-συμβίωση, ένας χωρισμός. Τα πάντα. Πως αντιμετωπίζεις δηλαδή τις αλλαγές στη ζωή σου. Τις δύσκολες αλλαγές γιατί ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx8vjph90d2h)

Πρόσθεσε δε, ότι: «Στην περίπτωση των γονιών μου δεν ήταν καλή η αλλαγή, δεν το αντιμετώπισαν καλά. Αυτό ήταν και που με τραυμάτισε, με δυσκόλεψε και το κουβάλησα μαζί μου για χρόνια. Προσπάθησα να το κάνω λιγότερο, να μην με πονάει τόσο πολύ».

Ακόμη, τόνισε ότι: «Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται και μπορούν να συνεννοηθούν, τότε όλες οι αλλαγές, όσο δύσκολες και να είναι, γίνονται σε ένα καλό πλαίσιο».

Σε απόσπασμα από τα όσα είπε, που προβλήθηκε στο «Happy Day», η Ζέτα Δούκα είπε ακόμη: «Για πολλά χρόνια στη ζωή μου, που δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να φτάσω 50 χρονών. Όταν είμαστε σε μικρή ηλικία φανταζόμαστε τα 40, τα 50 και πόσο μάλλον τις μεγαλύτερες ηλικίες σαν κάτι εξωπραγματικό. Σαν κάτι δηλαδή που είναι πάρα πολύ μακρινό και πιθανότατα να μην έρθει και ποτέ»

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx6ubwhft6vt)

Ακόμη, πρόσθεσε ότι: «Το να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά είναι προνόμιο που έχουν όλο και λιγότεροι άνθρωποι πλέον σε αυτόν τον κόσμο».

Τέλος, η Ζέτα Δούκα παραδέχτηκε πως: «Με ξενίζουν κάποια πράγματα σε σχέση με τον χρόνο. Το γεγονός ότι το δέρμα μου χαλαρώνει, για παράδειγμα, αλλά το δέχομαι καλά. Δηλαδή καταλαβαίνω πως μεγαλώνω και δεν μπορώ να δείχνω, ας πούμε, στα 50 όπως ήμουν στα 25 ή στα 35 μου. Είμαι 50 χρονών».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Μπακς - Μπλέιζερς 108-102: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «υπέγραψε» τη μεγαλύτερη ανατροπή φέτος στο ΝΒΑ - Δείτε βίντεο

Άγριο έγκλημα στη Γαλλία: «Σκότωσα τις τρεις κόρες μου» είπε και παραδόθηκε - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης