Ζέτα Δούκα σε ρεπόρτερ: Με γνωρίζετε τόσα χρόνια και με ρωτάτε για τον γάμο;

Ζέτα Δούκα σε ρεπόρτερ: Με γνωρίζετε τόσα χρόνια και με ρωτάτε για τον γάμο;

«Είναι μια σύμβαση που δεν με αφορά» τόνισε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

zetadouka833
Τη Ζέτα Δούκα συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων σε πρεμιέρα μιας παράστασης και η ηθοποιός ρωτήθηκε διάφορα πράγματα περί σχέσεων.

Ένα από αυτά, ήταν η άποψή της για τον γάμο. Η ίδια γελώντας, είπε απευθυνόμενη στους ρεπόρτερ: «Τόσα χρόνια με γνωρίζετε και με ρωτάτε το ίδιο, πώς σας φαίνομαι; Τι πιστεύετε ότι πιστεύω για τον γάμο; Για μένα, ο γάμος είναι μία σύμβαση και δεν με αφορά. Δεν χρειάζεται η σύμβαση του γάμου για έναν άνθρωπο να είναι παντρεμένος με έναν άλλο, να είναι αφοσιωμένος, να τον  ενώνουν πράγματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τα χαρτιά τις υπογραφές».

Για το αν συγχωρεί την απιστία στις σχέσεις, η Ζέτα Δούκα απάντησε: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα, υπό συνθήκες μπορούν να γίνουν τα πάντα». 

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw4hu60gfd7t)

Στις ίδιες δηλώσεις, η ηθοποιός αποκάλυψε αναφορικά με τα επαγγελματικά της πλάνα, ότι την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται σε μια σειρά, της οποία τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει. Ακόμη, είπε ότι θα τολμούσε ξανά να αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής, αν συμφωνούσε με το περιεχόμενό της.


Ειδήσεις σήμερα

Πώς η Χαμάς αντιγράφει τις τακτικές του πολέμου στην Ουκρανία - Τι λένε αναλυτές

Μιχάλης Ρέππας: «Θα έπρεπε με νόμο να απαγορευτεί η καθημερινή μετάδοση ενός σίριαλ»

Νίκος Καργιώτης για τη δολοφονία του αδελφού του στο Blue Horizon: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπάω, τα 'χασα όταν είδα το βίντεο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης