Diddy: Απορρίφθηκε και επίσημα η μήνυση της Cassie εναντίον του

Diddy: Απορρίφθηκε και επίσημα η μήνυση της Cassie εναντίον του

Η πρώην σύντροφος του ράπερ, τον κατηγορούσε για βιασμό

cassi_diddy2
Απορρίφθηκε και επίσημα η μήνυση της Cassie εναντίον του Diddy, τον οποίο και κατηγόρησε για βιασμό.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, τα οποία δημοσίευσε τo TMZ, η υπόθεση έληξε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στη Νέα Υόρκη. Τα παραπάνω έγγραφα, κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δυο τους, κατά την οποία απορρίπτεται η αγωγή της Cassie.

Ήταν ήδη γνωστό, ότι ο ράπερ και η πρώην σύντροφός του κατέληξαν σε συμφωνία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Sean Combs ή αλλιώς γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Diddy, εθεάθη για πρώτη φορά μετά τον διακανονισμό της μήνυσης.

Ο 54χρονος ράπερ έδειχνε σκυθρωπός και κρατούσε το κεφάλι του στα χέρια του, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά - μετά τις καταγγελίες - το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, έξω από την έπαυλή του στο Star Island, στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Μαζί του ήταν μια γυναίκα - που πιστεύεται ότι είναι η επί χρόνια επικεφαλής του προσωπικού του, Kristina Khorram - η οποία τον παρηγορούσε, ενώ οι δύο κάθονταν σε έναν καναπέ.



Το
 βίντεο και οι φωτογραφίες έδειχναν τον Diddy να δείχνει ανήσυχος, καθώς κρατούσε το κεφάλι του μέσα στα χέρια του και έκρυβε τα μάτια του. Αργότερα εθεάθη να περπατά πάνω-κάτω σε ένα μονοπάτι έξω από το σπίτι, ενώ μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Η τραγουδίστρια της R&B Cassie κατέθεσε την Πέμπτη ομοσπονδιακή αγωγή εναντίον του Diddy όπου κατηγορούσε για βιασμό τον ράπερ. Όμως, μόλις μια ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και οι δύο εξέδωσαν δηλώσεις με τις οποίες ανακοίνωσαν ότι κατέληξαν σε συμφωνία. Δεν αποκαλύφθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους του διακανονισμού.
Κλείσιμο

Σχετικά με τον διακανονισμό, η Cassie δήλωσε την Παρασκευή: «Αποφάσισα να επιλύσω αυτό το θέμα φιλικά με όρους που έχω κάποιο επίπεδο ελέγχου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους θαυμαστές μου και τους δικηγόρους μου για την αμέριστη υποστήριξή τους».

Ο Diddy με τη σειρά του δήλωσε: «Αποφασίσαμε να επιλύσουμε αυτό το θέμα φιλικά. Εύχομαι στην Cassie και την οικογένειά της τα καλύτερα. Με αγάπη». Ο δικηγόρος του Diddy τόνισε επίσης ότι με τον διακανονισμό ο πελάτης του δεν παραδέχεται κανένα αδίκημα.



Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη για να τη βιάσει - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Παίκτρια του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ήταν νεκρή 4 μέρες αλλά ο σύζυγός της δεν το κατάλαβε - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Γιάννης Κατσιλάμπρος: Ο καθηγητής μουσικής που τσιμέντωσε τη γυναίκα του στο πάρκο που έπαιζαν τα παιδιά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης