Napoleon: Σήμερα στις αίθουσες το ιστορικό έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ

Napoleon: Σήμερα στις αίθουσες το ιστορικό έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ

Χοακίν Φίνιξ και Βανέσα Κίρμπι πρωταγωνιστούν ως Ναπολέων Βοναπάρτης και αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα

napoleon__2_
Σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ η πολυαναμενόμενη ιστορική ταινία, «Napoleon», με προϋπολογισμό 200 εκατ. δολαρίων κυκλοφορεί σήμερα στις ελληνικές αίθουσες.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της πλοκής του, το φιλμ: «Αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Ναπολέοντα στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη την αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα ντε Μπωαρναί, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του, μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές και δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου».
NAPOLEON - Final Trailer

Κλείσιμο
Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ ως Ναπολέων Βοναπάρτης, η υποψήφια για Όσκαρ Βανέσα Κέρμπι ως αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα. Στο καστ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Ταχάρ Ραχίμ, Μάθιου Νίνταμ , Λουντιβίν Σανιέ, Μπεν Μάιλς και Φιλ Κόρνγουελ.

Το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα σε παραγωγή του ίδιου του σκηνοθέτη και των Κέβιν Γουόλς, Μάρκ Χάφαμ και Χοακίν Φίνιξ.

Η διάρκειας δύο ωρών και 37 λεπτών κάνει πρεμιέρα σήμερα στις κινηματογραφικές αίουσες και θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Apple TV+.

Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Αντώνης Τζανακόπουλος: Νέα συνεδρίαση των «6 συν 6» το πρωί

Temu: Η πλατφόρμα με τις απίστευτα χαμηλές τιμές που ανταγωνίζεται Αmazon και Shein, αλλά αγαπά… τα προσωπικά μας δεδομένα

Κίνα: Μυστηριώδης πνευμονία «χτυπάει» τα παιδιά - Εξηγήσεις ζητά ο ΠΟΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης