Χοακίν Φίνιξ: Στην πρεμιέρα του «Napoleon» μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, Βανέσα Κίρμπι, και τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Οι δύο πρωταγωνιστές εντυπωσίασαν στην προβολή της πολυαναμενόμενης ιστορικής ταινίας του διάσημου σκηνοθέτη
Ο Χοακίν Φίνιξ, η Βανέσα Κίρμπι και ο Ρίντλεϊ Σκοτ παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Napoleon» στο Odeon Luxe Leicester Square στο Λονδίνο, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.
Η 35χρονη ηθοποιός χαμογελούσε και συνομιλούσε με τον 49χρονο συμπρωταγωνιστή της, καθώς πόζαραν στο κόκκινο χαλί.
Ο Φίνιξ πρωταγωνιστεί ως Ναπολέων Βοναπάρτης στη βιογραφική ταινία, η οποία περιγράφει την άνοδο του Γάλλου ηγέτη στην εξουσία, ενώ η Κίρμπι υποδύεται την πρώτη σύζυγό του, την αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα.
Για τη λαμπερή πρεμιέρα, η Αγγλίδα ηθοποιός φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα με τον έναν ώμο έξω και μια ουρά. Ο Φίνιξ επέλεξε ένα μαύρο κομψό κοστούμι και ασορτί παπούτσια.
Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκαν επίσης ο σταρ των «Rolling Stones», Ρόνι Γουντ, και η σύζυγός του Σάλι, οι οποίοι πόζαραν αγκαλιά μπροστά στις κάμερες.
To «Napoleon» σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο Φίνιξ ξανασυναντιέται με τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ από τότε που πρωταγωνίστησε στο «Gladiator» του 2000.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.