Γιώργος Παπαγεωργίου: H πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης του - Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα

Γιώργος Παπαγεωργίου: H πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης του - Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα

Η σύζυγος του, Δανάη Μιχαλάκη, γέννησε πριν μερικές ημέρες το πρώτο τους παιδί

mixalaki-papa
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι ηθοποιοί Γιώργος Παπαγεωργίου και Δανάη Μιχαλάκη, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Σε ένα story που ανέβασε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο Instagram, έγραψε: «Δεν το περίμενα να υπάρχει τόση καλοσύνη μαζεμένη εκεί έξω. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τις ευχές σας στη μέρα της χαράς μας. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Προτιμώ να το αφήσω απερίγραπτο». 

papageorgiou-4323


Οι δύο ηθοποιοί υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2 κιλών και 900 γραμμαρίων, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη».


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4c43ht1d7l)

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το 2021 στη Σύρο, και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.
202108071959490_20210807190633_1Q4A2561

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το καλοκαίρι, με μια φωτογραφία της στη θάλασσα.

Στις 7 Αυγούστου, η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση. Συγκεκριμένα, ανάρτησε φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται με φουσκωμένη κοιλιά, να απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα.
Κλείσιμο

Αποκάλυψε μάλιστα, πως «έχει τρεις λόγους να γιορτάζει». Όχι μόνο έχει τα γενέθλιά της, αλλά και την επέτειο του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά περιμένει και το πρώτο της παιδί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».
Λίγο αργότερα, ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, έκανε μια παρόμοια ανάρτηση. Ανέβασε μια φωτογραφία της ηθοποιού μέσα από τη θάλασσα, όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. - Μανώλης Φάμελλος.
(Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)».

Η ανάρτησή του


«Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω μαμά»
Λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα, η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στο περιοδικό «HELLO» για το μωρό που θα ερχόταν και τον σύζυγό της.

Σχετικά, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τι ερωτεύτηκε πρώτα σε εκείνον, η ηθοποιός απάντησε: «Την ευαισθησία του, το γεγονός ότι αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που είναι ο εαυτός του και φυσικά, πολλά άλλα. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του μιλάς και σε ακούει».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το ζητούμενο: να γνωρίσεις τον άλλον και να μη θέλεις να τον αλλάξεις από την αρχή ήμαστε και οι δύο τόσο αληθινοί!».

Για το αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, η Δανάη Μιχαλάκη σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι όχι. Έγινε σταδιακά, καθώς η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ φευγαλέα. Εγώ δούλευα σε ένα κοκτέιλ μπαρ και συναντηθήκαμε στιγμιαία. Η γνωριμία έγινε αργότερα».
20230908201538_1D8A2007__1_

«Ο Γιώργος μου έχει μάθει να μην είμαι αναβλητική. Εγώ ίσως προσπαθώ να του δείξω την πιο ζεν πλευρά της ζωής, ότι κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία» αποκάλυψε η ηθοποιός σχετικά με τον γάμο της.

Αναφορικά με τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα, η ηθοποιός δήλωσε: «Συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά. Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ό, τι έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Φωτογραφία άρθρου:  NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα ωρών η έξοδος της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η πόρτα άνοιξε από το... Ηνωμένο Βασίλειο

Ανησυχία και μελαγχολία στην ΕΕ για τον εκλογικό θρίαμβο του «Ολλανδού Τραμπ» Γκέερτ Βίλντερς

Προς επανεξέταση 1.064 φοροαπαλλαγές που κοστίζουν 15,5 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης