Δανάη Μιχαλάκη: Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά

Δανάη Μιχαλάκη: Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του μιλάς και σε ακούει, δήλωσε η ηθοποιός

mixalaki
Λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα, η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και τη μητρότητα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO».

Σχετικά, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τι ερωτεύτηκε πρώτα σε εκείνον, η ηθοποιός απάντησε: «Την ευαισθησία του, το γεγονός ότι αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που είναι ο εαυτός του και φυσικά, πολλά άλλα. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του μιλάς και σε ακούει».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το ζητούμενο: να γνωρίσεις τον άλλον και να μη θέλεις να τον αλλάξεις από την αρχή ήμαστε και οι δύο τόσο αληθινοί!».

Κλείσιμο
Για το αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, η Δανάη Μιχαλάκη σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι όχι. Έγινε σταδιακά, καθώς η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ φευγαλέα. Εγώ δούλευα σε ένα κοκτέιλ μπαρ και συναντηθήκαμε στιγμιαία. Η γνωριμία έγινε αργότερα».
20230908201538_1D8A2007__1_

«Ο Γιώργος μου έχει μάθει να μην είμαι αναβλητική. Εγώ ίσως προσπαθώ να του δείξω την πιο ζεν πλευρά της ζωής, ότι κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία» αποκάλυψε η ηθοποιός σχετικά με τον γάμο της.

Για την περίοδο που διανύει τώρα η Δανάη Μιχαλάκη είχε να πει: «Είναι από τις ωραιότερες της ζωής μου και την απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί περνάει πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ και για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα».

Σε ερώτηση για το όταν έμαθε ότι θα γίνει μητέρα, η ηθοποιός δήλωσε: «Συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά».

Για την κόρη της, την οποία περιμένει να υποδεχτεί, η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε: «Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ό, τι έρθει είναι καλοδεχούμενο».

«Προερχόμαστε από πολύ αγαπημένες οικογένειες και μόνο χαρά έχει φέρει σε όλους η επικείμενη άφιξη του μωρού» είπε στο τέλος.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Έτοιμο το Ισραήλ για πόλεμο σε Βορρά και Νότο - Φόβοι για «Ανατολικό Μέτωπο» με τζιχαντιστές στη Συρία ή το Ιράν

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ για την «έκρηξη» στη Μέση Ανατολή: Οι εκτιμήσεις και τα σενάρια για ασφάλεια και μεταναστευτικό

Σοβαρό τροχαίο στη Βούλα - Αυτοκίνητο με 23χρονη «καρφώθηκε» σε δέντρο στη Βουλιαγμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης