Γλυκερία: Έχουμε ένα εσωτερικό δέσιμο πολύ δυνατό με τη Χαρούλα Αλεξίου

Γλυκερία: Έχουμε ένα εσωτερικό δέσιμο πολύ δυνατό με τη Χαρούλα Αλεξίου

«Βρεθήκαμε μαζί μόνο σε μια συναυλία που κάναμε αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε στην ίδια πίστα» ανέφερε

glikeria
Η Γλυκερία έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει, καθώς και τους καλλιτέχνες που θαυμάζει.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη Χαρούλα Αλεξίου, με την οποία ενώ έχουν ένα ισχυρό δέσιμο, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συνυπάρξουν πάνω στη σκηνή, εκτός από μια φορά.

«Εγώ σαν γενιά ήρθα μετά τον Νταλάρα και την Αλεξίου. Με τη Χαρούλα, βρέθηκα μόνο σε μια συναυλία που κάναμε αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε στην ίδια πίστα. Έχουμε ένα εσωτερικό δέσιμο πολύ δυνατό με τη Χαρούλα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε κάπου για άλλους λόγους, μου το λέει και της το λέω», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx3q6lfvxcdl)

Στη συνέχεια, μίλησε για τις συνεργασίες που έχει ξεχωρίσει. «Με αυτόν που συνεργάστηκα πάρα πολύ είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Έχω κάνει πολύ ωραίες συνεργασίες, όπως Μητροπάνος, Πάριος, Μαρινέλλα, Βιτάλη και φυσικά, με τη Μελίνα Ασλανίδου. Κρατάω μέσα μου πολλούς σπουδαίους από το παρελθόν», δήλωσε.

Αναφορικά με τους καλλιτέχνες που έχει ξεχωρίσει από τον χώρο του ρεμπέτικου τραγουδιού, είπε: «Όλοι αυτοί έχουν αφήσει ένα χνάρι, ένα αποτύπωμα, τους ακούω πολύ συχνά και παρακολουθώ τη ζωή και την πορεία τους. Μέσα από τα τραγούδια τους περιέγραφαν τη ζωή τους και τις δυσκολίες τους».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ο Μάρκος Βαμβακάρης είχε ατυχήσει μάλλον από κάποιες γυναίκες. Έγραφε πολύ σπουδαία τραγούδια, αλλά κάποιες φορές, ο στίχος του ήταν σκληρός με τις γυναίκες. Έλεγε πχ. "σκύ**" μέσα στα κομμάτια του».


Ειδήσεις σήμερα

Καρφί Βούτση σε Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμια φορά με το πολιτικό θράσος

Δεν βάζει μυαλό ο 81χρονος Μπάιντεν: Είπε σε 6χρονη «λατρεύω τα αυτιά σου»


Ποια είναι η Φάτιμα Φλόρες, η σύντροφος του νέου προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης