Χριστίνα Παππά: Κουράστηκα να λέω ότι είμαι «ο άνδρας της ζωής μου»

Χριστίνα Παππά: Κουράστηκα να λέω ότι είμαι «ο άνδρας της ζωής μου»

«Η ζωή δεν έχει ηλικία, νιώθω 20 ετών στην ψυχή μου» είπε χαρακτηριστικά

hristina-pappa__1_
Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε η εγγονή της, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, είπε για την εγγονή της: «Η εγγονή μου ξεκίνησε να μιλάει και με λέει "γιαγιά". Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα η εγγονή μου να με λέει Χριστίνα κι όχι "γιαγιά"».

Πρόσθεσε επίσης: «Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μη λέμε "γιαγιά". Ο γιος μου τη μητέρα μου τη φωνάζει Νικολέτα».

Όσο για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, δήλωσε: «Θα ήθελα να με είχα πεθερά. Είμαι άνετη, δίκαιη και δοτική. Όταν έχω πρόβλημα με τη νύφη μου, θα της το πω. Η Άννα είναι σαν κόρη μου, τη νιώθω κόρη μου. Ό,τι ανήκει σε εμένα, ανήκει και σε εκείνη. Προτεραιότητα στη ζωή μου πλέον, έχει η εγγονή μου, μετά η νύφη μου και μετά ο γιος μου».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx3f1kbclky9)

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό, που επικρατεί, ενώ ανέφερε πως οι γυναίκες άνω των 50 πρέπει να επαναστατήσουν.

«Η ζωή δεν έχει ηλικία, νιώθω 20 ετών στην ψυχή μου. Δεν πέρασαν ποτέ μέσα μου οι χαρακτηρισμοί "σέξι". Βλέπω παλιές φωτογραφίες μου και θεωρώ ότι υπήρξα μια πολύ ωραία γυναίκα. Νομίζω και τώρα, μια χαρά κρατιέμαι», εξήγησε.

Για την προσωπική της ζωή, είπε: «Μου αρέσει η μοναξιά, αλλά κουράστηκα να λέω ότι είμαι εγώ ο άνδρας της ζωής μου. Με φλερτάρουν, αλλά δεν δίνω σημασία. Ο γιος μου έλεγε παλαιότερα ότι θα ήθελε να έχω σύντροφο, αλλά απαντούσα ότι νιώθω ευτυχισμένη».

Αποκάλυψε επίσης, πως στο παρελθόν είχε σχέση με έναν άνδρα 12 χρόνια νεότερο και τότε, ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής της. «Οι μικρότεροι άνδρες φροντίζουν πιο πολύ τις μεγαλύτερες γυναίκες, επειδή τις θαυμάζουν», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Με έχει απατήσει σύντροφος μου και τον έχω πιάσει στα πράσα. Ήταν σε διπλανό αμάξι με άλλη γυναίκα. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφο μου, είμαι πολύ πιστή. Δεν είχα παντρευτεί για να χωρίσω, αλλά για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό δεν έγινε, όμως. Ο γιος μου δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του και δεν ήταν ούτε στην βάπτιση της μικρής. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα του γιου μου, γιατί υπάρχει ο Δημήτρης στη ζωή μου».


Ειδήσεις σήμερα

Καρφί Βούτση σε Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμια φορά με το πολιτικό θράσος

Δεν βάζει μυαλό ο 81χρονος Μπάιντεν: Είπε σε 6χρονη «λατρεύω τα αυτιά σου»


Ποια είναι η Φάτιμα Φλόρες, η σύντροφος του νέου προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης