Χριστίνα Παππά για Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Ο πρώην σύζυγός μου, μου κράτησε κακία

Χριστίνα Παππά για Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Ο πρώην σύζυγός μου, μου κράτησε κακία

«Ο Κλαούντιο είναι πολλές φορές στην προσευχή μου, άσχετα αν εκείνος έχει πει αυτά που έχει πει» δήλωσε η ηθοποιός

pappa_-_condebella
Η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στον γιο της, τη σχέση που έχει με τη νύφη της, την Άννα Μπεζάν, και τον πρώην σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Αρχικά είπε: «Θα με περιέγραφα ως υπομονετική, ευγενική, δοτική, καλοσυνάτη, χαρούμενη και εκρηκτική. Έχω μικροβιοφοβία. Έχω δύο αντισηπτικά για να προστατεύομαι από τις χειραψίες με ιδρωμένα χέρια».

Σχετικά με την παιδική της ηλικία δήλωσε: «Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, έπαιζα μπέιζμπολ στις αλάνες. Δε φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός, με φανταζόμουν δασκάλα ή εισαγγελέα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwp1w92zyj9l)
Κλείσιμο

Για περίεργη περίπτωση φλερτ, σημείωσε: «Με "κυνηγούσε" ένας άνθρωπος και στο κινητό μου τον έγραφα "μανιακό". Ερχόταν στο μαγαζί που ήμουν συνέχεια. Κάποια στιγμή ο "μανιακός" με έπιασε και με φίλησε έξω από το μαγαζί. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση της ζωής μου. Έγινε η αγάπη μου».

Επίσης, η Χριστίνα Παππά ανέφερε: «Έχω εξαφανιστεί από σχέση. Πήρα ένα αεροπλάνο και εξαφανίστηκα και πήγα Αμερική και με έψαχνε. Αυτός ο άνθρωπος ακόμα μου το χτυπάει», ενώ συμπλήρωσε για τον πρώην σύζυγό της: «Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία, εγώ όχι. Εγώ κράτησα τις αποστάσεις μου. Κακία δεν κρατάω. Ο Κλαούντιο είναι πολλές φορές στην προσευχή μου, άσχετα αν εκείνος έχει πει αυτά που έχει πει. Ντάξει τι να κάνουμε. Ως άνθρωπος συγχωρώ αλλά κρατάω τις αποστάσεις μου».

Για τον γιο της και τη νύφη της Άννα Μπεζάν, η Χριστίνα Παππά είπε: «Αγχώθηκα πολύ όταν έψαχνα τον Δημήτρη στο Asia Express, είχα τρελαθεί. Έφτασα στα όριά μου από κάποιες συμπεριφορές στο παιχνίδι, έπαθα νευρικό κλονισμό. Ο γιος μου και η εγγονή μου είναι ό, τι πιο ιερό έχω, και φυσικά η Άννα είναι κόρη μου. Όταν η εγγονή μου με πει γιαγιά θα χαρώ πολύ και ίσως δακρύσω».

Τέλος, για το αν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός από κάποια σύντροφο του γιου της, η Χριστίνα Παππά απάντησε: «Κάποιες σχέσεις του γιου μου ίσως ένιωσαν αμηχανία μέχρι να με καταλάβουν. Στην Άννα πήρε καιρό να με καταλάβει, στην αρχή ήταν τσαούσα, με την καλή έννοια. Της φαίνεται τρελό που λέω στον γιο μου τριάντα φορές σ’ αγαπώ και της είπα ότι θα καταλάβει πώς νιώθω όταν μεγαλώσει το παιδί της».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης