Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την τύχη του Πότη και της Άννας κορυφώνεται

Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την τύχη του Πότη και της Άννας κορυφώνεται

Απόψε στις 21:00, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

gi_tis_elias_2011
Στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» οι δυνάμεις τους εξαντλούνται και η νεαρή Μανιάτισσα βγαίνει εκτός ορίων. Η εξαφάνιση του Πότη και της Άννας αναστατώνει φίλους και γνωστούς οι οποίοι επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να τους βρουν. Η έρευνα αποβαίνει άκαρπη και η ανησυχία εντείνεται καθώς νυχτώνει. Την ίδια ώρα, ο Πότης και η Άννα περνούν δύσκολες ώρες στη βραχονησίδα.

Δείτε το τρέιλερ
Η Γη της Ελιάς | Δευτέρα 20/11, 21:00 (trailer)

Η Άννα χρεώνει την κατάληξη της βαρκάδας στον Πότη και οι καβγάδες του ζευγαριού δεν έχουν σταματημό. Η Αρετή συνεχίζει να ξεσπαθώνει με την υπόθεση της Αριάδνης και του Στάθη, ενώ ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία πως η κόρη τους αποφάσισε να μείνει στη Μάνη. Ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στην Μαργαρίτα πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και τη συμβουλεύει να προστατεύσει τη Θεοδώρα από πιθανές απογοητεύσεις. Ο Μάνος μπαίνει εγγυητής στο δάνειο που παίρνει ο Στάθης, προκειμένου να αγοράσει κτήματα με ελιές. Η Αντωνία κάνει ένα παρασκευαστικό λάθος και η Ισμήνη την απολύει. Έπειτα από πολύωρες έρευνες, ο Ορέστης εντοπίζει την Άννα και τον Πότη σε δραματική κατάσταση.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Πρωταγωνιστούν: Με τον Νίκο Γαλανό, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, Αγγελική, η μικρή Κλειώ.
Και οι: Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου. Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου.Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Ειδήσεις σήμερα

Καρφί Βούτση σε Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμια φορά με το πολιτικό θράσος

Δεν βάζει μυαλό ο 81χρονος Μπάιντεν: Είπε σε 6χρονη «λατρεύω τα αυτιά σου»


Ποια είναι η Φάτιμα Φλόρες, η σύντροφος του νέου προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης