Πάολα για συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη: Κανείς δεν ήταν εκεί και ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε

Πάολα για συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη: Κανείς δεν ήταν εκεί και ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε

«Ήταν μια κακή στιγμή, τι να κάνουμε, συμβαίνει και αυτό» τόνισε η τραγουδίστρια

paola_-_sfakianakis
Η Πάολα παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μίλησε για τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή που έχουν συζητηθεί τελευταία, τον Νότη Σφακιανάκη και τη Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση για το αν θα ενδιαφερόταν ποτέ να στραφεί στην υποκριτική, απάντησε: «Δεν είμαι πάρα πολύ καλή στη μουσική; Τι δουλειά έχω εγώ; Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά να κάνω ένα πέρασμα για πλάκα, δεν είμαι ηθοποιός για όνομα του Θεού. Είμαι τραγουδίστρια, είμαι παιδί της μουσικής. Η μάνα μου εκτός από τη βιολογική είναι η μουσική. Τώρα αν συμβεί κάτι άλλο, θα είναι επειδή ίσως είχα ένα μικρό ταλέντο να το κάνω».

Για τον Νότη Σφακιανάκη σχολίασε: «Πρέπει να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης, Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Τέλος. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Κανείς δεν ξέρει και επειδή δεν ήταν κανείς εκεί κι ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει. Μόνο εγώ κι ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε για αυτό. Για αυτόν τον λόγο θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Ήταν μία κακή στιγμή. Τι να κάνουμε; Συμβαίνει κι αυτό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwvun6ajx749)

Σχετικά με την επιλογή της Μαρίνας Σάττι για την εκπροσώπηση της χώρας στη φετινή Eurovision, η λαϊκή τραγουδίστρια ανέφερε: «Την καλύτερη. Η Μαρίνα Σάττι είναι φιλαράκι μου, είναι ταλαντούχο πλάσμα, είναι νεράιδα, είναι μουσικός, κάνει ιδιαίτερα πράγματα πάνω στη μουσική και της εύχομαι καλή επιτυχία. Πραγματικά χαίρομαι πολύ».

Και πρόσθεσε: «Δεν θα πήγαινα (στη Eurovision). Δεν τη βλέπω καν».

Τέλος, για τη Δέσποινα Βανδή και τη φασαρία που έχουν προκαλέσει οι εμφανίσεις της, η Πάολα δήλωσε: «Η Δέσποινα Βανδή είναι η Δέσποινα Βανδή κι έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ποια είναι. Ένα φορεματάκι είναι στο φινάλε. Θα κρίνουμε την Δέσποινα Βανδή από όλη την πορεία για ένα φόρεμα; Οκ. Εντάξει, αν το φορέσει η μαμά μου σίγουρα θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για την Δέσποινα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία η Δέσποινα Βανδή και κανένας καλλιτέχνης».

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί κατά καιρούς τηλεοπτικές προτάσεις για να συμμετέχει σε κριτική επιτροπή ή παρουσίαση εκπομπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Η άνοδος στην εξουσία του Αντόνιο Κόστα, τα αμφιλεγόμενα project του και το σκάνδαλο διαφθοράς που τον «γκρέμισε»

Τα δύο ερωτήματα που θα ρίξουν φως στη δολοφονία της 23χρονης Φαίης

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες και σήμερα - Δεύτερος γύρος κακοκαιρίας από Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης