Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε σε μια εκδήλωση ομορφιάς την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, όπου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή και τα σχόλια που δέχεται σχετικά με τα ρούχα που φοράει στις ζωντανές εμφανίσεις της.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν θα έπρεπε πια μια γυναίκα να δέχεται bullying για το τι θα φορέσει. Είμαστε στο 2023, είναι λίγο σαν αστυνομία των ηθών. Να αρχίσουμε και τη μαντίλα. Μου γράφουν στα social media γιατί φοράω μίνι, γιατί έχω ντεκολτέ. Και η μαμά μου το λέει. Αν τα σχόλια είναι τοξικά τα μπλοκάρω. Δεν θέλω να τους δώσω τον χώρο να βγάλουν πίκρα».
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwu2b7vkmd7t)
Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί και να μη βλέπεις μετά τι ταμείο κάνεις. Η ΕΡΤ έχει εκπομπές που πραγματικά δεν χρειάζεται να παρακολουθήσεις τα νούμερα. Δηλαδή θα έπρεπε να υπάρχουν, άσχετα με το τι νούμερα κάνουν. Έχει εκπομπές που δεν θα τολμούσαν να κάνουν τα άλλα κανάλια γιατί θα φοβόντουσαν το αποτέλεσμα και χαίρομαι πολύ να βλέπω κάποιες από τις εκπομπές της ΕΡΤ γιατί είναι διαφορετικές».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.