Με αφορμή τη σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, όπου πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv».
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο κομμάτι της παρουσίασης με το οποίο ασχολήθηκε στο παρελθόν, αλλά και το «Survivor Πανόραμα».
Για το αν θα παρουσίαζε ξανά πρωινό πρόγραμμα, απάντησε: «Έχουν αλλάξει πλέον πολύ τα πρωινά σε σχέση με εκείνα που δημιουργούσαμε εμείς. Εμένα με μπερδεύει πια που από το πρωί μέχρι το βράδυ όλες οι εκπομπές συζητάνε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα – είτε είναι ψυχαγωγική είτε κοινωνική είτε ειδησεογραφική. Μου αρέσει ο διαχωρισμός των προγραμμάτων. Αν επρόκειτο λοιπόν για μια εκπομπή αμιγώς ψυχαγωγική, για να μπορώ να την υποστηρίξω με μια ωραία ομάδα και καλή διάθεση, δεν θα το απέκλεια».
Σχετικά με το «Survivor Πανόραμα» σχολίασε: «Το Survivor Πανόραμα, επειδή είχε την ιδιαιτερότητα της αποκλειστικής θεματολογίας, με είχε κουράσει, με την έννοια του ότι συζητούσαμε μόνο ένα πράγμα. Δεν είχα τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσω, να είμαι ο εαυτός μου. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι θα το έβαζα στο Top 3 των εκπομπών που έχω κάνει. Συν του ότι ακολουθούσαν και πολλά σχόλια. Στο Twitter, εκείνο το διάστημα, ανάλογα με τους παίκτες στους οποίους αναφερόμασταν, μας έβριζαν. Υπήρχε ένα κλίμα που δεν ήταν και το καλύτερο μου, δεν είναι στον χαρακτήρα μου, στην ψυχοσύνθεση μου».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.