Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τρία χρόνια προσπαθούσε η αδελφή μου να αποκτήσει μωρό

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τρία χρόνια προσπαθούσε η αδελφή μου να αποκτήσει μωρό

«Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς, έχουμε γίνει κι εγώ και η αδελφή μου μία γροθιά, αλλά όλη αυτή η πορεία της αδελφής μου μας έδεσε ακόμα περισσότερο» δήλωσε

ntoreta_papadimitriou
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την αδελφή της που πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα μόνη της, το πρωί του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, όπου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις δέκα».

Συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε: «Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια μέχρι να έρθει η ανιψιά μου. Τρία χρόνια περίπου προσπαθειών. Ήταν μία εμπειρία που πραγματικά μας έδεσε. Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς, έχουμε γίνει κι εγώ και η αδελφή μου μία γροθιά, αλλά όλη αυτή η πορεία της αδελφής μου μας έδεσε ακόμα περισσότερο. Το γεγονός δηλαδή ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδρομής είναι η Κατερίνα που πραγματικά είναι ένα μωρό χαρισματικό, με κάνει να νιώθω ότι αυτό το μωρό το έφερε ο Θεός».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cve9l6c70ohd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η ηθοποιός και πρώην αθλήτρια στίβου πρόσθεσε: «Στις απογοητεύσεις –επειδή ήταν πολύ αποφασισμένη- της έλεγα ότι κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ότι αυτό θα συμβεί. Και ήρθε η ώρα με την μικρή Κατερίνα. Τα κορίτσια είναι διαφορετικά. Μεγαλώνουν πιο γρήγορα, ωριμάζουν πιο γρήγορα. Η Κατερίνα είναι 2,5 χρονών και θα σου φύγει το κεφάλι με αυτά που θα ακούσεις. Τα αγόρια είναι πιο απλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστή η Εθνική για Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κομμένη στα δύο η χώρα

Τρία πλοία έμπλεξαν τις άγκυρές τους στο λιμάνι της Ραφήνας –Τεράστια ταλαιπωρία για τους επιβάτες - Δείτε βίντεο

Τρομάζει η επόμενη μέρα σε Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα - Απειλεί τη Λάρισα ο Πηνειός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης