Game of Thrones: Δεν προχωράει η spin-off σειρά για τον «Τζον Σνόου» του Κιτ Χάριγκτον

Game of Thrones: Δεν προχωράει η spin-off σειρά για τον «Τζον Σνόου» του Κιτ Χάριγκτον

Το HBO δεν έχει δώσει προς το παρόν την έγκρισή του για το τηλεοπτικό πρότζεκτ

john_snow__1_
Η spin-off σειρά του «Game of Thrones»με τον χαρακτήρα του Τζον Σνόου του Κιτ Χάρινγκτον δεν βρίσκεται προς το παρόν σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του HBO, Κέισι Μπλόις.

Παρά τις προηγούμενες συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας της σειράς, προς το παρόν δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Αντ' αυτού, το HBO έχει πει το «ναι» για άλλα έργα, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς βασισμένης στα μυθιστορήματα «Dunk and Egg», του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

Το 2022, υπήρχαν αναφορές για την πρώιμη ανάπτυξη ενός spin-off για τον Τζον Σνόου, όπου ο Χάρινγκτον θα επαναλάμβανε τον ρόλο του για να εξερευνήσει την ιστορία του ήρωα μετά την αποχώρησή του από το Westeros. Ο τίτλος της σειράς φέρεται να ήταν το «SNOW», ενώ ο Χάρινγκτον ήταν αυτός που βρισκόταν πίσω από την ιδέα να επεκτείνει περαιτέρω την ιστορία του χαρακτήρα.
Ο Τζον Σνόου είχε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στην αρχική σειρά «Game of Thrones», συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης της πραγματικής καταγωγής του ως Aegon Targaryen. Παρά τη διεκδίκηση του Σιδηρού Θρόνου, ο Τζον επέλεξε τελικά να μην τον διεκδικήσει, οδηγώντας σε μια σειρά γεγονότων που κορυφώθηκαν με την επανένταξή του στη Νυχτερινή Φρουρά και την ηγεσία των Wildlings βόρεια του Τείχους.

Αν το spin-off του Τζον Σνόου πάρει τελικά την έγκριση, θα είναι το πρώτο σίκουελ του «Game of Thrones», καθώς το «House of the Dragon» διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από την αρχική σειρά, εστιάζοντας στη βασιλεία του οίκου Targaryen. Το HBO έχει υπό ανάπτυξη και άλλα prequels σχετικά με τον κόσμο του «Game of Thrones». Ενώ, το πιο πρόσφατο πρότζεκτ του Χάρινγκτον είναι η θρίλερ ταινία «Blood for Dust».

Ειδήσεις σήμερα:

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»

Αποχαιρετά ο Σταθάκης το κόμμα «Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη»: Ακραίοι λαϊκιστές, ξεκίνησαν πόλεμο στην Αριστερά

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ - Ο... ξεχασιάρης τραγουδιστής, τα λουκέτα στη λιανική και το πρόστιμο σε κέντρο αισθητικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης