Μάθιου Πέρι - Φιλαράκια: Οι σεναριογράφοι ήθελαν ο Τσάντλερ να απατήσει τη Μόνικα, όμως ο ηθοποιός τους είπε να κόψουν την σκηνή

Μάθιου Πέρι - Φιλαράκια: Οι σεναριογράφοι ήθελαν ο Τσάντλερ να απατήσει τη Μόνικα, όμως ο ηθοποιός τους είπε να κόψουν την σκηνή

Ο αγαπητός ηθοποιός θεωρούσε ότι αν εξελισσόταν έτσι η πλοκή της σειράς, οι θαυμαστές δεν θα συγχωρούσαν ποτέ τον χαρακτήρα του

mathiou-perry__1_
Ο χαρακτήρας του Μάθιου Πέρι, Τσάντλερ Μπινγκ, στα «Φιλαράκια», παραλίγο να απατήσει τη Μόνικα, σύμφωνα με ιδέα που είχαν oι σεναριογράφοι. Όμως, η ιδέα αυτή δεν βρήκε υλοποιήθηκε ποτέ, καθώς δεν βρήκε σύμφωνο τον Πέρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η Λίζα Κας, η οποία εμφανίστηκε ως κομπάρσος στο επεισόδιο της 5ης σεζόν, «The One in Vegas: Part 1», είπε ότι ο ρόλος της στο επεισόδιο ήταν αρχικά πολύ πιο αμφιλεγόμενος... ή θα ήταν αν δεν έβρισκε ενάντιο τον Πέρι.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο TMZ, είπε ότι το επεισόδιο θα εκτυλισσόταν ως εξής: Η Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ) είχε έναν τσακωμό με τον Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι) στο Λας Βέγκας, και ο χαρακτήρας της Λίζα θα πήγαινε στο δωμάτιό του στα πλαίσια της υπηρεσίας δωματίου. Όπως ήταν η αρχική ιδέα των σεναριογράφων, ο Τσάντλερ θα απατούσε τη Μόνικα με την υπάλληλο του ξενοδοχείου.
Ο Πέρι θεωρούσε όμως ότι οι θαυμαστές δεν θα συγχωρούσαν ποτέ τον Τσάντλερ. Η Λίζα ισχυρίστηκε ότι αφού έκανε πρόβα τη σκηνή, ο ηθοποιός πήγε στους σεναριογράφους και τους είπε να την κόψουν.

Η Λίζα ήξερε ότι το να έχει έναν σημαντικό ρόλο με τον Μάθιου Πέρι θα άλλαζε τα δεδομένα της καριέρας της, αλλά πιστεύει ότι τελικά ήταν μια καλή κίνηση, καθώς θα άλλαζε δραστικά την πορεία της σειράς. Ενώ η όλη ιδέα τελικά ακυρώθηκε, η Λίζα κατέληξε να παραμείνει στο επεισόδιο ως αεροσυνοδός στην σκηνή του Ρος και της Ρέιτσελ.
FRIENDS - Ross and Rachel in the Plane (The one with Las Vegas)

Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του το Σάββατο 28 Οκτωβρίου. Από τότε συνεργάτες και θαυμαστές από όλο τον κόσμο έχουν εκφράσει τα συλληπήτρια και τα συναισθήματά τους για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού. Η Λίζα Κας, με τη σειρά της, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα ηθοποιό.

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε τα πόθεν έσχες Μητσοτάκη, Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλου, Βαρουφάκη

Ο Κασσελάκης πάει πίσω τις διαγραφές επειδή δεν του βγαίνουν

Η άνοδος και η πτώση - Πώς «ξέμειναν» οι αρχηγοί της νυχτερινής Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης