Μάθιου Πέρι: Η πρώτη εμφάνιση του Ματ ΛεΜπλάνκ μετά τον θάνατο του ηθοποιού

Μάθιου Πέρι: Η πρώτη εμφάνιση του Ματ ΛεΜπλάνκ μετά τον θάνατο του ηθοποιού

Οι συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού από τα «Φιλαράκια» περνάνε μια δύσκολη περίοδο 

matt_leblanc_matthew_perry
Ο Ματ ΛεΜπλάνκ, γνωστός για τον ρόλο του ως Τζόι Τριμπιάνι στην τηλεοπτική σειρά «Friends», φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή του, Μάθιου Πέρι.

Ο ΛεΜπλανκ εθεάθη να οδηγεί το μαύρο Mercedes του, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου και καπέλο. Ο ίδιος, μαζί με άλλους συμπρωταγωνιστές της σειράς εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για την απώλεια του φίλου και συναδέλφου τους, και χαρακτήρισαν τους εαυτούς τους ως μια οικογένεια σε μια κοινή δήλωση.

Δείτε τη φωτογραφία


Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στην Καλιφόρνια στις 28 Οκτωβρίου και τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

Στην κοινή δήλωση, οι πρωταγωνιστές της σειράς, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, έγραψαν μετά τον ξαφνικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους, Μάθιου Πέρι:

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης