Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Δεν είναι ο ρόλος μου να είμαι κριτής, εμένα η μαγειρική με ενδιαφέρει

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Δεν είναι ο ρόλος μου να είμαι κριτής, εμένα η μαγειρική με ενδιαφέρει

Την αγαπά πολύ ο κόσμος την ελληνική κουζίνα, ακόμα και στην Ασία υπάρχει το ελληνικό φαγητό, δήλωσε η σεφ

argiro_barbarigoy
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μια από τις συνταγές της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Aναφορικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν δήλωσε: «Μου έχουν κάνει πρόταση για να συμμετέχω σε ριάλιτι αλλά πηγαινοερχόμουν στην Αμερική. Δεν θα έμπαινα όμως, με ενδιαφέρει κάτι με την μαγειρική. Αυτός είναι ο ρόλος μου».

Άλλωστε, πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η σεφ συμφώνησε να κάνει μια cameo εμφάνιση στην δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Μιλώντας για την εμπειρία της μετά τα γυρίσματα, παραδέχτηκε πως της άρεσε πολύ, αν και τη δυσκόλεψε να αποστήθιση των κειμένων.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwnherrxyx6x)

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Όταν μου είπαν πως με θέλουν, τους ρώτησα τι να κάνω και μου λένε την Αργυρώ και είπα εντάξει. Έχω ένα θέμα με τα κείμενα, δεν μπορώ να αποστηθίσω εύκολα. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά όλα τα παιδιά. Είναι από τις πιο δεμένες ομάδες, είναι σαν παρέα και έχουν χιούμορ. Τα γυρίσματα ήταν ατέλειωτες ώρες αλλά ήταν ωραία».

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Η ελληνική κουζίνα πρέπει να γίνει trend»
Eπίσης, η σεφ σχολίασε πως θεωρεί πως η ελληνική κουζίνα πρέπει να γίνει trend.

«Εγώ αγαπάω τις συνταγές μου, το μαγείρεμα και την επαφή με τον κόσμο. Μου αρέσει που ανακαλύπτω παλιές συνταγές και να τις φέρω στο σήμερα. Πρέπει να γίνει trend η ελληνική κουζίνα. Όταν στο εξωτερικό κάνεις ένα παραδοσιακό φαγητό, τρελαίνονται. Πρέπει να μας κάνουν περήφανους οι γεύσεις μας. Την αγαπά πολύ ο κόσμος την ελληνική κουζίνα. Ακόμα και στην Ασία υπάρχει το ελληνικό φαγητό» είπε.

Όπως σημείωσε, οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα και το εστιατόριό της φαίνεται πως εκτός των άλλων, αγαπούν πολύ ότι έχει γεύση αυγολέμονο. «Και τα θαλασσινά και θέλουν να δοκιμάσουν και άλλες ελληνικές γεύσεις στον τόπο του. Όταν καλώ κόσμο στο σπίτι, θα έχω και παραδοσιακό και πιο "πειραγμένο" φαγητό, θα έχει τα πάντα» πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Με αφορμή αυτό το γαστρονομικό ταξίδι στην πατρίδα της, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρατήρησε πως από την παιδική της ηλικία, το φαγητό που θυμάται είναι η ρεβυθάδα της Πάρου. «Αυτό που θυμάμαι σαν παιδί έντονα είναι η ρεβυθάδα της Πάρου. Αν δεν έχουν τα παιδιά μας μνήμες από την ελληνική κουζίνα, τότε είμαστε χαμένοι» είπε στο τέλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Αστικό λεωφορείο παρέσυρε μηχανάκι και αυτοκίνητα - Μία γυναίκα νεκρή

Κως: «Όλοι έλεγαν ότι τη σκότωσα, με λυπήθηκε ο θεός και βγήκε η αλήθεια» λέει ο άνδρας που μπήκε άδικα φυλακή στην Κω

Πιτσιλής: Εντοπίσαμε influencer που φοροδιέφευγε συστηματικά – Σε εξέλιξη έρευνες και για άλλες υποθέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης