Γιώργος Πορφύρης: «Έκανα δοκιμαστικό στην εκπομπή της Μενεγάκη, μου πήρε τη δουλειά η Μπαρμπαρίγου»

Γιώργος Πορφύρης: «Έκανα δοκιμαστικό στην εκπομπή της Μενεγάκη, μου πήρε τη δουλειά η Μπαρμπαρίγου»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για την πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή

Giorgos_Porfyris
Ο Γιώργος Πορφύρης, ο πρώην παίκτης του MasterChef, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, περιγράφοντας την πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή. Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως έκανε δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά δεν τον πήραν καθώς προτίμησαν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Στην τελευταία εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη, πήγαινα να φτιάξω μία πίτα και, όπως πήγα να την αναποδογυρίσω για να βάλω τη γέμιση, είχαν μαζευτεί πολλά ζουμιά και χύθηκαν όλα στην πίτα. Δεν το δείξαμε ποτέ», είπε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης για να συνεχίσει:

«Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που σήκωσε τη σημαία του MasterChef, μετά ακολουθήσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Η Μαρία Μπέη ήταν από τις καλύτερες παρουσίες. Ήρθε πολύ διαβασμένη και οργανωμένη. Είχε έναν στόχο, δεν άφησε τίποτα να την επηρεάσει».

Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε επίσης πως έκανε δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά δεν τον πήραν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv1hyoap9pw1)

«Από τη μόνη τηλεοπτική κουζίνα που δεν έχω περάσει είναι της Φαίης Σκορδά. Είχα κάνει ένα κάστινγκ για να είμαι στην εκπομπή της Ελένης. Είχε πάει πάρα πολύ καλά, είχα γνωρίσει και τα παιδιά εκεί πέρα. Βέβαια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα πήγε πολύ καλύτερα από μένα. Θα έχω να το λέω ότι έχασα δουλειά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».

Ειδήσεις σήμερα

Λέρος: Οι ολονύχτιες προσπάθειες των γιατρών για να σώσουν τον επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί

Φωτιά στον Έβρο: Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές των 18 μεταναστών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς

Μάικλ Τζόρνταν: «Οργώνει» τη Μεσόγειο με γιοτ 80 εκατ. δολαρίων που έχει και γήπεδο μπάσκετ! - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης