Μεγκ Ράιαν: Δεν νομίζω ότι είμαι καλή διασημότητα

Μεγκ Ράιαν: Δεν νομίζω ότι είμαι καλή διασημότητα

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τη φήμη και την απόφασή της να απέχει από το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια

meg_ryan
Παρά το γεγονός ότι πρωτοστατούσε τη δεκαετία του 1990 στις ρομαντικές ταινίες, η Μεγκ Ράιαν δήλωσε ότι δεν έχει ακόμα καταφέρει να διαχειριστεί το κομμάτι της φήμης της.

«Πρέπει να πω ότι δεν νομίζω ότι ήμουν πολύ καλή διάσημη», δήλωσε η 61χρονη ηθοποιός στο Entertainment Tonight την Τρίτη 31 Οκτωβρίου.

Και πρόσθεσε: «Απλά δεν νομίζω ότι είμαι καλή διασημότητα... Πάντα ένιωθα λίγο ότι η ζωή τελείωνε, σαν να ήταν έξω από αυτή τη μικρή φούσκα- έξω από κάποιο είδος μεμβράνης. Και θυμάμαι τα αυτοκίνητα να κλείνουν - όπως τα ακριβά αυτοκίνητα - και μετά δεν ακούς πια το έξω».
Κλείσιμο
Η ηθοποιός δήλωσε ότι η εμπειρία της απομόνωσης μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται «αποκλεισμένοι», κάτι που μπορεί τελικά να οδηγήσει σε μια «περιορισμένη ζωή».

«Είσαι απομονωμένος σε αυτό το κομμάτι της ζωής και απλά ήξερα ότι δεν είναι καλό για έναν καλλιτέχνη ή ένα δημιουργικό άτομο να έχει περιορισμένη ζωή, κατά κάποιο τρόπο, για να αντλήσει από αυτήν», σημείωσε η Ράιαν.

Η ηθοποιός έφυγε από το Λος Άντζελες με την οικογένειά της για να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή.

«Έχω μια πολύ γοητευτική ζωή», εξήγησε. «Οι άνθρωποι γενικά χαμογελούν όταν με χαιρετούν και χαίρονται για κάποιες από τις ταινίες που έχω κάνει, και αυτό είναι υπέροχο». «Δεν λέω τίποτα κακό γι' αυτό. Έχω μια πολύ γοητευτική εμπειρία, το αναγνωρίζω αυτό», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή ως είδωλο της ρομαντικής κωμωδίας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες ταινίες όπως τα: «Sleepless in Seattle», «You've Got Mail» και «When Harry Met Sally...».
WHAT HAPPENS LATER | Official Trailer | Bleecker Street

Μετά την μεγάλη επιτυχία της, η Ράιαν αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και περιόρισε τον αριθμό των ρόλων που αναλάμβανε αφού κουράστηκε από τη φήμη. Η ηθοποιός δεν έχει εμφανιστεί σε ταινία από το «Ithaca» του 2015, ωστόσο η σταρ πέρυσι ενθουσίασε τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας ότι επιστρέφει στις ρίζες της ρομαντικής κομεντί.

«Έκανα ένα τεράστιο διάλειμμα γιατί ένιωσα ότιυπάρχουν τόσα άλλα κομμάτια της εμπειρίας μου ως άνθρωπος που ήθελα να αναπτύξω», δήλωσε η μητέρα δύο παιδιών στο People τον περασμένο μήνα. «Είναι ωραίο να το βλέπεις ως δουλειά και όχι ως τρόπο ζωής. Και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το αντιμετωπίσω», πρόσθεσε.

Η Ράιαν παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε ένα βήμα πίσω από τη σόοουμπιζ και τον κινηματογράφο για να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της. Η ηθοποιός μοιράζεται τον 31χρονο γιο της Τζακ με τον πρώην σύζυγό της Ντένις Κουέιντ και την 18χρονη κόρη της, Ντέιζι, την οποία υιοθέτησε το 2006.

Τώρα επιστρέφει επιτέλους στη μεγάλη οθόνη με τη νέα ρομαντική κωμωδία «What Happens Later» την οποία μάλιστα σκηνοθετεί.Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τύπου «Π» το Σαββατοκύριακο

«Καλή αρχή», είπε ο Μητσοτάκης στον Κασσελάκη - Τι συζήτησαν μπροστά στις κάμερες

Taste Atlas: Τα δύο ελληνικά γλυκά στα 50 κορυφαία του κόσμου - Ποιο είναι στη λίστα με τα χειρότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης