Σπύρος Παπαδόπουλος: Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια

Σπύρος Παπαδόπουλος: Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια

«Ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε» πρόσθεσε

spiros-papadopoulos
O Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη Ρένια Λουιζίδου.

«Η Ρένια πάντα ήταν πολύ εντάξει άνθρωπος, δεν είχε τα σουσούμια της ωραίας γκόμενας. Δεν θα μπορούσε να γίνει ένα reunion των Απαράδεκτων χωρίς τον Βλάσση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία. «Από μικρός δεν τα πήγαινα καλά με τα θεία. Κάποτε παίζαμε με τον Ηρακλή και χάναμε 1-0 κι είχα γονατίσει στα εικονίσματα και παρακαλούσα να ισοφαρίσουμε. Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε. Η κοσμοθεωρία μου δεν άλλαξε σε απολύτως τίποτα μετά το πρόβλημα υγείας μου, είπα “άμα είναι να τελειώνουμε ας τελειώνουμε”», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwmhv2yqhz21)

Όσο για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» ανέφερε: «Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα υπάρξει νέος κύκλος. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό το πράγμα. Το κανάλι δεν με είχε πιέσει για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά στην ομάδα μάθαινα μετά ότι ασκούνταν πιέσεις».

Για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Δεν μετάνιωσα που σταμάτησε, είχε αρχίσει μια φθορά μέσα μου κι έξω μου. Θα ήθελα να την έχω σταματήσει νωρίτερα. Η εκπομπή είχε γίνει πια σαν ένα κοινωνικό αγαθό, την είχε ανάγκη ο κόσμος. Μου πήρε 4-5 χρόνια να τη σταματήσω. Δεν νομίζω να το επανέφερα τώρα, ίσως μετά από αρκετά χρόνια».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους καλεσμένους που δεν πήγαν στην εκπομπή του, όσο κι αν ήθελε. «Ο Φοίβος ήταν απωθημένο να έρθει στην εκπομπή, όπως κι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κι η Χάρις Αλεξίου. Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν δύο εκπομπές με τον Ξαρχάκο, ήθελα να τελειώσω έτσι», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η στιγμή που οι ισραηλινές δυνάμεις κατεδαφίζουν το σπίτι υπαρχηγού της Χαμάς

Σε δύο μέτωπα οι συγκρούσεις IDF-Xαμάς στη Γάζα - Ο Νετανιάχου απέρριψε την κατάπαυση του πυρός

Από 100 έως 3.000 ευρώ το μπόνους για όσους «καρφώνουν» τις «μαϊμού» αποδείξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης