Σπύρος Παπαδόπουλος για τον ρόλο του στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»: «Μου έλεγαν ότι δεν περίμεναν πως θα τα καταφέρω»

Σπύρος Παπαδόπουλος για τον ρόλο του στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»: «Μου έλεγαν ότι δεν περίμεναν πως θα τα καταφέρω»

«Μου άρεσε που δοκιμάστηκα σε τόσο ακραία πράγματα που δεν τα έχω ξανακάνει, με ιντριγκάρει αυτό» δήλωσε ο ηθοποιός

papadopoulos_-_kane_oti_koimasai
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι αρκετοί άνθρωποι του είχαν αναφέρει ότι δεν περίμεναν πως θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις του συγκρεκριμένου δραματικού ρόλου.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «ΕΡΤ Backstage», όπου συζήτησε για τις εξελίξεις της σειράς. 

«Μου αρέσει να παρακολουθώ συνέχεια τα νέα παιδιά, να παίρνω από την ενέργειά τους, να βλέπω πώς αντιλαμβάνονται και την υποκριτική και τον κόσμο. Εγώ "κλέβω" από τα παιδιά. Μπορεί να τους λείπει η εμπειρία αλλά έχουν τη φρεσκάδα», δήλωσε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvwk04xpgnmx)


«Κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν περίμεναν να τα καταφέρω σε αυτόν τον ρόλο. Κατά κύριο λόγο είναι θετικά τα σχόλια. Μου άρεσε που δοκιμάστηκα σε τόσο ακραία πράγματα που δεν τα έχω ξανακάνει. Με ιντριγκάρει αυτό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθεί πριν από κάθε γύρισμα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Εγώ ξεκινάω πάντα σαν να μην ξέρω τίποτα. Είμαι μόνος μου κάπου αποτραβηγμένος, αγχωμένος, νευρικός, διαβάζω και ξαναδιαβάζω το σενάριο. Αν με δεις, θα νομίζεις ότι έχω πρόβλημα».

Κλείσιμο
«Ο σεναριογράφος μας, ο Γιάννης Σκαραγκάς, είναι σε μεγάλα κέφια και κάθε επεισόδιο που έρχεται είναι γεμάτο ανατροπές. Πάντα η δεύτερη χρονιά είναι πιο δύσκολη αλλά σε εμάς νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτερη», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρυμπόμπη: Ένοπλη ληστεία με θύμα πλαστικό χειρουργό

Αχιλλέας Μπέος: «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» - Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που τον έβρισε και έφαγε χαστούκι

Συμβούλιο της Επικρατείας: Ακόμη στα δικαστήρια ο φόνος Χορευτάκη από τον Λαγουδάκη το 2008 - Αποφυλακίστηκε παρανόμως ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης