Βίκυ Χατζηβασιλείου: Σπάνια φωτογραφία της από το παρελθόν

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Σπάνια φωτογραφία της από το παρελθόν

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της - «Είμαι πολύ τυχερή που με... διάλεξες για μητέρα, σ' ευχαριστώ παιδί μου» του γράφει

biki_xatzibasiliou_gios
Με μια παλιά φωτογραφία, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ευχήθηκε στον μεγαλύτερο από τους γιους της, Χρήστο Ακκά, για τα γενέθλιά του.

Το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, η πρώην παρουσιάστρια που πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο του life coaching, ανάρτησε στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, από όταν ο γιος της ήταν ακόμη μωρό. Πρόκειται για σπάνια καλοκαιρινή εικόνα της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην παραλία από το παρελθόν, μιας και η ίδια επιλέγει να αναρτά περισσότερο φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της και τις διάφορες δραστηριότητές της.


Δείτε τη φωτογραφία

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έγραψε: «Χρόνια σου πολλά αγόρι μου χρυσό! Μέχρι τη μέρα που γεννήθηκες (κι ας είχα 15 ώρες επώδυνου τοκετού...) , δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να χωρέσει τόση χαρά σε μια ανθρώπινη ψυχή! Ήσουν (και είσαι) ή πρώτη τεράστια ευλογία της ζωής μου. Μόνο φως στο δρόμο σου! ❤️❤️❤️ Σ' αγαπώ και είμαι πολύ τυχερή που με... διάλεξες για μητέρα. Σ' ευχαριστώ παιδί μου!».


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Ακκά από το 1992 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Χρήστο και τον Ορφέα. Ωστόσο, κρατούν την οικογένειά τους, αλλά και τη σχέση τους μακριά από τα «φώτα».  Τον Μάρτιο του 2023, η πρώην  παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, εθεάθησαν σε σπάνια βραδινή έξοδο, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
1827_VIKI_XATZIVASILIOY_GIANIS_AKAS_2432023
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Η Άννα Βίσση μιλάει για την απεξάρτηση της κόρης της, Σοφίας: «Πάλεψε με έναν δαίμονα»


Ο «διπλός» Γιάννης δεν ήταν αρκετός για τους Μπακς, ήττα από τους Χοκς με 127-110 - Δείτε βίντεο


Σποραδικές βροχές σήμερα στα ανατολικά και νότια - Η πρόγνωση της εβδομάδας




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης