Ο CEO της Panik μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες κι απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στο Happy Day.
«Με την Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη γίνει η κουμπαριά η επαγγελματική, όλα τα άλλα...», είπε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει κουμπάρος της τραγουδίστριας.
Πρόσθεσε επίσης: «Δεν χρειάστηκε να το προτείνω, γιατί τους έχει βρει τους κουμπάρους, οπότε είναι τακτοποιημένη. Εγώ ξέρω για μια βάφτιση που έρχεται, όχι για γάμο. Οπότε, όταν είναι την άνοιξη, θα το μάθετε».
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.