Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη γυναίκα της ζωής του.
Όπως είπε, την θεωρεί μια καταπληκτική μητέρα. «Είναι καταπληκτική μητέρα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον γιο μας. Νιώθω πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα. «Δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι του χρόνου. Φέτος αγωνίζομαι για την Κηφισιά κι είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό. Γύρισα για πολλούς λόγους στην Ελλάδα, αλλά η οικογένεια είναι ο καλύτερος», σημείωσε κλείνοντας.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.