Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ: Έδιναν 20 εκατ. δολάρια στον Στίβεν Σιγκάλ για να παλέψουμε, αλλά δεν δέχτηκε...

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ: Έδιναν 20 εκατ. δολάρια στον Στίβεν Σιγκάλ για να παλέψουμε, αλλά δεν δέχτηκε...

Η δημόσια διαμάχη των δύο ηθοποιών και «μάστερ» των πολεμικών τεχνών χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990

vandamme_saegal_arthro
Ο Ζαν- Κλοντ Βαν Νταμ είπε ότι ο Στίβεν Σιγκάλ απέρριψε κάποτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αγωνιστεί μαζί του.

Ο καλλιτέχνης πολεμικών τεχνών και 63χρονος ηθοποιός Βαν Νταμ μίλησε πρόσφατα στην βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» για την καριέρα του και τη μακροχρόνια διαμάχη του με τον 71χρονο Σιγκάλ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, υπενθύμισε ότι ο παραγωγός και εκτελεστικός διευθυντής του κινηματογράφου, Πίτερ Γκούμπερ, ήθελε κάποτε να προωθήσει έναν αγώνα μεταξύ του Βαν Νταμ και του Σιγκάλ, οι οποίοι έχουν δημόσια διαμάχη μεταξύ τους που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990.

«Είχαν την ιδέα να γίνει ένας αγώνας μεταξύ εμού και του Στίβεν στο "Mirage" [στο Λας Βέγκας]», δήλωσε ο Βαν Νταμ στο πρακτορείο. «Είκοσι εκατομμύρια ο καθένας. Δεν δέχτηκε τον αγώνα».
Ο Βαν Νταμ, ο οποίος προωθούσε τη νέα του μάρκα ιρλανδικού ουίσκι «Old Oak», μίλησε πολλές φορές στη συνέντευξη για τη μακροχρόνια διαμάχη του με τον Σιγκάλ. Το πρακτορείο ανέφερε ότι η βεντέτα αναπτύχθηκε από ισχυρισμούς που έκανε ο Σιγκάλ στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και οι οποίοι «αμφισβητούσαν τα νόμιμα πολεμικά διαπιστευτήρια του Βαν Νταμ».

«Παιδικά πράγματα, παιδικά πράγματα», είπε ο Βαν Νταμ, όταν ρωτήθηκε για έναν ισχυρισμό του Σιλβέστερ Σταλόνε ότι ο Σιγκάλ απέρριψε μια ευκαιρία να παλέψει το 1997 σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο πρωταγωνιστής του «Rocky». «Οι άνθρωποι μου είπαν ότι [ο Σιγκάλ] δεν μιλάει τόσο καλά για μένα. Δεν ξέρω γιατί».

Ο Βαν Νταμ, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του με την ταινία «Bloodsport» του 1988 και πιο πρόσφατα εμφανίστηκε ως ηθοποιός φωνής στην ταινία «Minions του 2022: Rise of Gru», έδωσε επίσης κάποια εύσημα στον Σιγκάλ, ο οποίος γύρισε τελευταία φορά ταινία το 2019.

«Στην πρώτη του ταινία που είδα, είπα: "Αυτός ο τύπος θα τα καταφέρει, είναι πολύ χαρισματικός"», είπε για τον Σιγκάλ. «Ακόμα και τώρα, με τα παραπανίσια κιλά του, έχει αυτόν τον τρόπο που μιλάει ο Στίβεν Σιγκάλ».
Κλείσιμο

Ωστόσο, σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Βαν Νταμ με τον «Independent», έδωσε μια γενική ιδέα για το πώς θα προσέγγιζε τον αγώνα με τον Σιγκάλ, αν ποτέ παρουσιαζόταν η ευκαιρία.

«Αν αυτός και εγώ παλέψουμε, θα τρέξω πιο γρήγορα από αυτόν - πολύ πιο γρήγορα», είπε και συνέχισε: «Θα έτρεχα μακριά. Θα προσπαθήσει να με πιάσει, θα βγει εκτός φόρμας. Εγώ θα επιστρέψω και θα παλέψω. Σου αρέσει η τεχνική;».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Πυρετός» στον ΣΥΡΙΖΑ πριν το σημερινό Εκτελεστικό Γραφείο - Τι συζήτησαν οι ομάδες Αχτσιόγλου, Παππά

Κυριαρχία της ΝΔ στη δημοσκόπηση της GPO - «Nτέρμπι» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση

«Διμέτωπος» Ισραήλ με Ερντογάν και Γκουτέρες - Αποφασισμένος ο Νετανιάχου για χερσαία εισβολή στη Γάζα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης