Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μίσησε απόλυτα τον ρόλο της ως κριτής στο «X Factor» - Ήμουν τρομερά νευρική

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μίσησε απόλυτα τον ρόλο της ως κριτής στο «X Factor» - Ήμουν τρομερά νευρική

Έπρεπε να παριστάνω την σκεπτικίστρια για οκτώ συνεχόμενες ώρες, έγραψε η τραγουδίστρια στο νέο της βιβλίο

spears_2352
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι «μισούσε απόλυτα» τον χρόνο της ως κριτής στο «X Factor USA», όταν εμφανίστηκε στο σόου το 2012.

Η 41χρονη τραγουδίστρια υπέγραψε για να εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο του σόου μαζί με την Ντέμι Λοβάτο, με τις δύο γυναίκες να αντικαθιστούν τις κριτές της πρώτης σεζόν Νικόλ Σρέζινγκερ και Πάουλα Αμπντούλ.

Αλλά η ποπ σταρ - η οποία συμμετείχε στην κριτική επιτροπή με τον Σάιμον Κάουελ και τον L.A. Reid - δήλωσε ότι δεν ήταν κατάλληλη για τη δουλειά που απαιτούσε να παριστάνει την «σκεπτικίστρια για οκτώ συνεχόμενες ώρες».

Είπε ότι αποφάσισε να αναλάβει τον ρόλο του κριτή εκείνη την εποχή για να βρει κάποια επαγγελματική εστίαση.
Η σταρ εξήγησε στα απομνημονεύματά της «The Woman in Me», που κυκλοφόρησαν την Τρίτη 24 Οκτωβρίου: «Νιώθοντας ότι χρειαζόμουν περισσότερη κατεύθυνση, αποφάσισα να επιστρέψω στη δουλειά. Προσπάθησα να απασχολήσω τον εαυτό μου με το να είμαι παραγωγική. Άρχισα να εμφανίζομαι σε περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές - μεταξύ άλλων, το 2012, ως κριτής στο The X Factor».

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι είναι πραγματικά επαγγελματίες στην τηλεόραση, όπως η Κριστίνα Αγκιλέρα και η Γκουέν Στεφάνι. Όταν η κάμερα είναι πάνω τους, ευδοκιμούν. Και αυτό είναι υπέροχο» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Ήμουν ικανή να το κάνω αυτό όταν ήμουν νεότερη, αλλά και πάλι, νιώθω σαν να γερνάω ανάποδα όταν φοβάμαι. Και έτσι έφτασα στο σημείο να είμαι πολύ, πολύ νευρική αν ήξερα ότι έπρεπε να βγω στον αέρα, και δεν μου άρεσε να είμαι νευρική όλη την ημέρα. Ίσως δεν είμαι πια κατάλληλη γι' αυτό. Το έχω αποδεχτεί αυτό τώρα και είναι εντάξει».

«Μπορώ να πω στους ανθρώπους που προσπαθούν να με σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση όχι. Έχω αναγκαστεί να κάνω πράγματα που δεν ήθελα να κάνω και έχω ταπεινωθεί. Δεν είναι το θέμα μου σε αυτό το σημείο» τόνισε η ποπ σταρ.

Κλείσιμο
Και γράφει: «Τώρα, αν μου έχεις βάλει να κάνω χαριτωμένο cameo σε μια διασκεδαστική τηλεοπτική εκπομπή όπου μπαίνω και βγαίνω μέσα σε μια μέρα, αυτό είναι ένα πράγμα, αλλά να κάνω τον σκεπτικιστή για οκτώ συνεχόμενες ώρες ενώ κρίνω στην τηλεόραση; Όχι, ευχαριστώ. Το μίσησα απόλυτα».

Αυτή η αποκάλυψε ήρθε αφού το αφεντικό του «X Factor» Σάιμον Κάουελ παρακάλεσε την Σπίαρς να συνεργαστεί ξανά μαζί του 10 χρόνια αφότου και οι δύο κάθισαν στην κριτική επιτροπή της αμερικανικής έκδοσης του σόου.

Ο 63χρονος μεγιστάνας της μουσικής απηύθυνε δημόσια έκκληση στην τραγουδίστρια να εξετάσει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε ένα από τα σόου του τώρα που είναι απαλλαγμένη από την κηδεμονία της, περιγράφοντας την «ταλαντούχα» σταρ ότι έχει «υπέροχες ιδέες για το πώς να ξεκινήσει κάποιος την καριέρα του».

Είπε στο E! News τον Νοέμβριο: «Περάσαμε πολύ ώρα στο τηλέφωνο μιλώντας για το X Factor πριν το κάνουμε. Υπάρχει μια πλευρά της Μπρίτνεϊ που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Θέλω να πω, ήμουν στο τηλέφωνο μαζί της δύο ή τρεις ώρες κάθε φορά. Ήταν εξαιρετικά έξυπνη, είχε υπέροχες ιδέες για το πώς να ξεκινήσει την καριέρα κάποιου άλλου, κάτι που είναι κρίσιμο αν πρόκειται να γίνεις κριτής σε ένα από αυτά τα σόου. Είχα λοιπόν μια φανταστική σχέση μαζί της».

Και πρόσθεσε: «Αν παρακολουθείς την Μπρίτνεϊ και κάνουμε ένα σόου, σε παρακαλώ έλα πίσω και κάνε το μαζί μου. Θα ήταν καταπληκτικό. Τη λατρεύω. Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και είναι τόσο ταλαντούχα».
Η Σπίαρς απελευθερώθηκε από την κηδεμονία της το 2021, με τους κηδεμόνες της να έχουν προηγουμένως εξουσία επί των οικονομικών και ιατρικών υποθέσεών της, καθώς και επί των αποφάσεων για την καριέρα της και επί σημαντικών προσωπικών θεμάτων, όπως το πότε θα μπορούσε να βλέπει τους έφηβους γιους της Σον, 18 ετών, και Τζέιντεν, 17 ετών.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «X Factor» κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά τώρα είναι ελεύθερη να πάρει τις δικές της αποφάσεις σχετικά με την καριέρα της.

Ο Κάουελ δήλωσε ότι υπάρχει «αξιοπρεπής πιθανότητα» να επιστρέψει talent show στο στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στις ΗΠΑ το 2024.

Ο κριτής του talent show εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει την εκπομπή στις τηλεοπτικές οθόνες και λέγεται ότι είναι πιο διατεθειμένος να επιστρέψει το πρόγραμμα στις ΗΠΑ, όπου ο Κάουελ έχει μια ισχυρή σχέση συνεργασίας με το NBC μέσω του «America's Got Talent».

Μιλώντας για το ποιοι θα είναι οι κριτές αν αποφασίσει να αναστήσει το «X Factor», είπε: «Εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, όπως άνθρωποι του A and R, και όχι καλλιτέχνες, επειδή είναι καλύτεροι κριτές του ταλέντου και λιγότερο ζηλιάρηδες για τους λαμπρούς νέους καλλιτέχνες».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Μίδας» στο Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο - Οι συνολικές απολαβές του πλησιάζουν το μισό δισεκατομμύριο δολάρια

Ο Βούτσης δηλώνει απόλυτα αλληλέγγυος με τους διαγραφέντες


«Πανηγυρίζει» ο Καρανίκας για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ: «Επιτέλους τέλος!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης