Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Είχε περάσει από οντισιόν για το «Ημερολόγιο» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ - Δείτε βίντεο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Είχε περάσει από οντισιόν για το «Ημερολόγιο» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ - Δείτε βίντεο

Η ποπ σταρ παραλίγο να πάρει τον ρόλο της «Άλι» - Δείτε την οντισιόν της που κυκλοφόρησε μετά από 21 χρόνια

mpritnei-spiars__26_
Αν και ο ρόλος της «Άλι» στη δημοφιλή ταινία «Το Ημερολόγιο» δόθηκε στη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε περάσει κι εκείνη από οντισιόν για την ταινία το 2002.

Η ποπ σταρ είχε προταθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη ταινία, με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ και μάλιστα, παραλίγο να καταφέρει να τον πάρει.


Κλείσιμο
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail, η τραγουδίστρια τα είχε πάει πολύ καλύτερα από άλλες διάσημες ηθοποιούς, όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Τζέσικα Μπιλ. Ο διευθυντής του κάστινγκ, Μάθιου Μπάρι φρόντισε μάλιστα, να κρατήσει το βίντεο με την οντισιόν της.

Κι ενώ λοιπόν, το όνομα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς φιγουράρει το τελευταίο διάστημα παντού στο Internet, λόγω των αποκαλύψεων που έφερε στην επιφάνεια με το βιβλίο της, εκείνος έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Η DailyMail στη συνέχεια, το δημοσίευσε. Στην ερμηνεία της, η οποία διαρκεί μόλις 2,5 λεπτά, η σταρ ξεσπά σε κλάματα μπροστά στον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος εκείνη την ώρα δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο.

Στο βίντεο που έδωσε η DailyMail στη δημοσιότητα, ακούγεται να λέει: «Δεν θα μείνω. Προσπάθησα να σου τηλεφωνήσω για να σου πω ότι δεν θα μείνω, αλλά δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο».



Λίγο αργότερα, ξεσπά σε κλάματα, ενώ λέει στον συμπρωταγωνιστή της: «Πραγματικά, ευχήθηκα να πεθάνεις στον πόλεμο. Καλά, όχι να πεθάνεις. Θα ένιωθα τελείως φρικτά, αν πέθαινες. Αλλά δεν ήθελα να ζεις πια, γιατί δεν άντεχα στη σκέψη ότι θα είσαι με κάποια άλλη ή ότι δεν θα ξαναβρεθούμε ποτέ. Πρέπει να φύγω, εντάξει;».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο κάστινγκ, η ένταση που είχε η ερμηνεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε εντυπωσιάσει τους παραγωγούς, ενώ ανέφερε πως αν δεν εμφανιζόταν η ΜακΆνταμς, ο ρόλος θα ήταν δικός της.

Σημειώνεται μάλιστα, πως η οντισιόν αυτή ήρθε μόλις λίγο καιρό, μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.


Ειδήσεις σήμερα:

Η σπάνια αναφορά της Άννας Βίσση στην περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης


Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ χτύπησαν «τρομοκρατικό πυρήνα» στον Λίβανο


Πόλεμος στο Ισραήλ: Το σενάριο για τη σύγκρουση που παγώνει το αίμα - Έξι βήματα πριν τον Γ' Παγκόσμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης