Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της την ανάγκασε να μαζεύει σκουπίδια από τον δρόμο, όταν ανακάλυψε ότι έχει αγόρι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της την ανάγκασε να μαζεύει σκουπίδια από τον δρόμο, όταν ανακάλυψε ότι έχει αγόρι

Ήμουν σαν φυλακισμένη και η αδερφή μου, με έβγαζε φωτογραφίες για διασκέδαση, αποκαλύπτει στο πολυσυζητημένο βιβλίο της, η ποπ σταρ

spiars_-mom
Κανείς από όσους βρίσκονταν κοντά στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς όλα αυτά τα χρόνια της υποχρεωτικής κηδεμονίας της -και όχι μόνο- δεν κοιμάται ήσυχος αυτές τις μέρες. Η αυτοβιογραφία της πιο καταπιεσμένης ποπ σταρ, όπως μεγάλη μερίδα κόσμου τη χαρακτηρίζει, «ξεσκεπάζει» πολλές αλήθειες για τη ζωή της.

Ο «καταρράκτης» αυτών των αποκαλύψεων, έρχεται να στοχεύσει μετά τον πρώην της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και όσα μαθεύτηκαν για τη σχέση τους και τη μητέρα της, Λιν.

Η σχέση των δυο γυναικών, είναι γνωστό πως δεν έχει πολλά θετικά σημεία. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια και το «Woman in Me», εκτός από όλο τον έλεγχο που είχε πάνω της, η 68χρονη σήμερα μητέρα της, την εκδικούνταν με άσχημο τρόπο.

Η Σπίαρς γράφει, ότι μια φορά εκείνη έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι η κόρη της έκανε κοπάνα από το σχολείο, προκειμένου να περνάει χρόνο με ένα πολύ μεγαλύτερό της αγόρι - κάτι που έμαθε όταν ο αδελφός της, Μπράιαν, την μαρτύρησε.

Έτσι, η Λιν Σπίαρς την ανάγκασε να «μαζεύει σκουπίδια από τον δρόμο σαν φυλακισμένη», όπως γράφει η τραγουδίστρια. Την ίδια ώρα, η μεγαλύτερη αδελφή της την τραβούσε φωτογραφίες καθώς ολοκλήρωνε την τιμωρία της για να διασκεδάσει.

Το βιβλίο κυκλοφορεί 24 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα αποσπάσματα που βγήκαν στη δημοσιότητα, «δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθήσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Νετανιάχου πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ιερουσαλήμ

Ξεκίνησε το μεγάλο ξεκαθάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη μέρα μετά τις διαγραφές Σκουρλέτη, Φίλη, Βίτσα

Η Πάρις Χίλτον απαντά σε όσους σχολίαζαν το μωρό της για το κεφάλι του - Απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο, λέει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης