Αριάνα Γκράντε: Για δείπνο με τον νέο της σύντροφο

Αριάνα Γκράντε: Για δείπνο με τον νέο της σύντροφο

Το νέο ζευγάρι απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στη Νέα Υόρκη

grande_-_slater__1_
Η Αριάνα Γκράντε και ο νέος της σύντροφος, Ίθαν Σλέιτερ, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ραντεβού στη Νέα Υόρκη.

Η διάσημη τραγουδίστρια ο ηθοποιός του «SpongeBob SquarePants: The Broadway Musical» γευμάτισαν στο MO Lounge μέσα στο πολυτελές Mandarin Oriental Hotel και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ δείχνουν το ζευγάρι να κοιτάζει ο ένας τον άλλον και να κρατιούνται τρυφερά.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ότι η Γκράντε, η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σλέιτερ στην επερχόμενη θεατρική μεταφορά του «Wicked», καθόταν αρχικά απέναντι από τον Σλέιτερ και στη συνέχεια πήγε και έκατσε δίπλα του.

Η πηγή είπε ότι η 30χρονη Γκράντε ψιθύριζε συνεχώς γλυκόλογα στο αυτί του 31χρονου καλού της και του έδινε φιλιά. Στη συνέχεια το ζευγάρι κάθισε στο σαλόνι για περίπου δύο ώρες πριν φύγουν.
Αν και το ζευγάρι φαινόταν να προσπαθεί να κρατήσει το ειδύλλιό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται ότι είναι πιο πρόθυμοι να πάνε σε ραντεβού, τώρα που η τραγουδίστρια έχει οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον κτηματομεσίτη Ντάλτον Γκόμεζ.

Κλείσιμο
Εκείνη και ο Γκόμεζ διευθέτησαν τον χωρισμό τους χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς είχαν συνάψει αδιαπραγμάτευτο προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο τους.

Ο Σλέιτερ, από την άλλη, περνάει το δικό του διαζύγιο με την εν διαστάσει σύζυγό του Λίλι Τζέι, με την οποία μοιράζονται ένα παιδί.

Φωτογραφίες: EPA / Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Σαμαράς: Ο Έλληνας «Πεταλούδας» εργάζεται πλέον ως δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ

Ερντογάν: Κατέθεσε στο Κοινοβούλιο το πρωτόκολλο για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης σε συρμό του ΗΣΑΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης