Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα

Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα

Πάντα το σκεφτόμαστε και ποτέ δεν το κάνουμε, δήλωσε η ηθοποιός

theona_-_anastasiadis
Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, όπου μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τον Δήμο Αναστασιάδη και την υποκριτική.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδού ανέφερε: «Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα. Πάντα το σκεφτόμαστε και ποτέ δεν το κάνουμε. Πάντα το σκεφτόμαστε, δεν έχουμε απορρίψει κάτι τέτοιο. Το παιδί είναι πολύ μεγάλη χαρά και ευτυχία. Δεν ξέρουμε...».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwevp1ve5qap)

Και πρόσθεσε: «Δεν το ζητάει επιμόνως, αλλά είναι θετικός. Δηλαδή τώρα μια συμμαθήτριά του που θα αποκτήσει αδελφάκι, το έλεγε έτσι: "Θα κάνω και εγώ αδελφάκι". Του έλεγα: "Δεν θα το κάνεις εσύ ακριβώς" και μου έλεγε: "Ναι, ναι θα το πω στον μπαμπά μου"».

Σε σχέση με σχέση με την υποκριτική σε αυτή τη φάση της ζωής της σχολίασε: «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή, έχω ενίοτε μια αγωνία για τα πράγματα που θέλω να κάνω, για τα χρόνια που έρχονται. Σε επίπεδο υποκριτικό δεν αγχώνομαι καθόλου. Το επάγγελμά μας δεν έχει ηλικία. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι οι γυναίκες μετά από μια ηλικία μπορεί να δυσκολευτούν, ότι είναι πιο πολλοί ρόλοι για άνδρες. Ισχύον αυτά εν μέρει. Αλλά η υποκριτική έχει μια μαγεία με τον χρόνο, αποκτάς έναν άλλο βάρος, αποκτάς μια άλλη ευαισθησία, οι εμπειρίες της ζωής».

«Μπορείς να συντονιστείς και να απολαύσεις χωρίς την ανασφάλεια των πρώτων χρόνων. Το θέατρο και η υποκριτική σε σχέση με τον χρόνο λειτουργεί μαγικά, πολύ θεραπευτικά» είπε στο τέλος η Τζένη Θεωνά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwevm0e7oag9)

Κλείσιμο
Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν θυμάμαι τι έγραφα, ήμουν 24 ετών, λέει τώρα ο Κασσελάκης για τα παλιά άρθρα με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μειώσεις μισθών

Ζωγράφου: Γης μαδιάμ τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη - Ένας τραυματίας αστυνομικός και 4 καμένα οχήματα από τα επεισόδια

Δημογραφικό: Ο Συνταγματάρχης με τα 11 παιδιά μιλά για την ευτυχία της μεγάλης οικογένειας - «Μας λένε θεότρελους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης