Τζένη Θεωνά: Μετά τον ερχομό του παιδιού υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου

Τζένη Θεωνά: Μετά τον ερχομό του παιδιού υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου

«Θέλει δουλίτσα για να γίνει μια επαναφορά» δήλωσε η ηθοποιός

tzeni_theona
H Τζένη Θεωνά μίλησε για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και για τον γιο της, Αρίωνα.

Η γνωστή ηθοποιός και οικοδέσποινα της εκπομπής «Μαμά-δες», ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ελένη» στην εμπειρία της ως μητέρα.

«Το παιδί τα αλλάζει όλα. Μετά τον ερχομό του παιδιού, καμία έννοια δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Ούτε η ζωή, ούτε ο χρόνος, ούτε τα όνειρα. Από τη μία λες "τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη" που σου δίνει το παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές ακόμη και για τα αυτονόητα. Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, πρέπει να παρέχει, να είναι δυνατός, να στηρίζει οικονομικά. Το συναίσθημα τους επετράπη τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Σχετικά με τις πιο άβολες στιγμές κατά τη διάρκεια συνέντευξης, η ηθοποιός απάντησε: «Σχέσεις και εγκυμοσύνες. Επειδή είμαστε άνθρωποι του χώρου, σχολιάζεται πολύ αρνητικά να μη θέλεις να απαντήσεις. Σου λένε αφού είσαι στον χώρο έχεις και την υποχρέωση. Σαν άνθρωπος μπορείς να έχεις χίλιους λόγους να θέλεις κάτι να προστατεύσεις».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyq8cmu0fch)

«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφος μου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο», πρόσθεσε η Τζένη Θεωνά.

Τέλος, σχετικά με το πώς έχει αλλάξει η σχέση της με τον Δήμο μετά τον ερχομό του γιου της, η ηθοποιός σχολίασε: «Προφανώς όλες οι σχέσεις αλλάζουν γιατί όταν έρχεται ένα παιδάκι, από ζευγάρι γίνεσαι οικογένεια. Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι. Θέλει δουλίτσα για να γίνει μια επαναφορά. Προσθέτει στο ζευγάρι και προκλήσεις αλλά και βάθος και αγάπη και σεβασμό. Όταν ο Δήμος μου λέει "είσαι πολύ καλή μητέρα" ή "θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα", παρότι που είναι μια συγκλονιστική μητέρα και πεθερά, είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο». Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήμουν ζευγάρι με τον γιο μου, Αρίωνα. Το είχα χάσει. Πηγαίνω στο μαγαζί, βλέπω τον Δήμο και λέω "αυτός είναι"».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς θα βγει σταθερή κυβέρνηση - Τα σενάρια και οι κίνδυνοι της κάλπης, η ΝΔ χρειάζεται τουλάχιστον 39%

Κάρπαθος: Σάλος με το βίντεο από ταβέρνα που βάζουν ζωντανά ψάρια στο τηγάνι

Θεσσαλονίκη: Βελτιώθηκε η υγεία της ερπετολόγου που την δάγκωσε οχιά σε σχολείο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης