Νικολέττα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: Δεν νομίζω ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην υποκριτική, νιώθει αδικημένος

Νικολέττα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: Δεν νομίζω ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην υποκριτική, νιώθει αδικημένος

Όλο αυτό που έγινε ήταν πιο υπερβολικό από αυτό που είχε συμβεί, σχολίασε η ηθοποιός

vlavianou_-_xaikalis
Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την καριέρα και την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Σχετικά με τον ηθοποιό είπε: «Είχαμε μιλήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι στο τηλέφωνο. Δεν νομίζω ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην υποκριτική, νιώθει αδικημένος. Όλο αυτό που έγινε ήταν πιο υπερβολικό από αυτό που είχε συμβεί. Βλέπετε πόσο εύκολα κλονίζονται κάποιες δουλειές».

Αναφορικά με την καριέρα της δήλωσε: «Υπάρχει μια τάση στην ελληνική τηλεόραση να εξοστρακίζουν τις μεγαλύτερες ηλικίες. Βλέπουμε σε σειρές πολύ νέες γυναίκες να κάνουν τις μαμάδες γυναικών που θα μπορούσαν να είναι ξαδέρφες τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί κακόβουλα σχόλια για τις ηλικίες στην τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwd12sp2rfop)

«Στις σχέσεις μου, όλοι ήθελαν να με παντρευτούν. Ήταν ένας τρόπος να με δεσμεύσουν νομίζω» σημείωσε σχετικά με την προσωπιική της ζωή.

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου ήταν ενάμιση έτους όταν χώρισα με τον πατέρα του. Στήριξα την απόφαση της κόρης μου να μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της. Για εμένα οι ευτυχισμένοι γονείς κάνουν και ευτυχισμένα παιδιά».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Οι άνδρες φλερτάρουν συνήθως τις πιο νέες γυναίκες. Δεν προλαβαίνει να μου λείψει ένας σύντροφος. Στις σχέσεις μου όλοι ήθελαν να με παντρευτούν. Ο γάμος με τρόμαζε. Ούτε την πρώτη φορά ήταν να παντρευτώ. Χώρισα με τον σύζυγό μου γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί την καθημερινότητά μου».

Παράλληλα, η Νικολέττα Βλαβιανού αποκάλυψε: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και ακόμα έχω μερικούς. Είχα έναν θαυμαστή που έπαιρνε τηλέφωνα παντού και… ανάσαινε βαριά, είχα τρομάξει».

Κλείσιμο
«Έχω απατηθεί. Ήμουν πιτσιρίκα και με είχε στενοχωρήσει πολύ, αλλά τελικά μου έκανε πολύ καλό. Όταν το έμαθα, σταμάτησα να ζηλεύω» δήλωσε στο τέλος. 

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Τα τούνελ της Χαμάς θα γίνουν το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου», λένε οι Ισραηλινοί πριν την εισβολή στη Γάζα

Άγιος Παντελεήμονας: Έπιασαν Σύρο με μαχαίρι και κοράνι σε εκκλησία - Άρχισε να φωνάζει «Allahu Akbar»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο «επισκέπτης» και η «επτάψυχη γάτα» της Χαμάς υπ' αριθμόν ένα στόχοι του Τελ Αβίβ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης