Σπύρος Μαρτίκας για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: Με μια γυναίκα σαν αυτή θέλεις να κάνεις οικογένεια

Σπύρος Μαρτίκας για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: Με μια γυναίκα σαν αυτή θέλεις να κάνεις οικογένεια

Και να την έχεις δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου, συμπλήρωσε - Δείτε το βίντεο

spiros-martikas__2_
O Σπύρος Μαρτίκας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, έκανε δηλώσεις για την οικογένειά του και τα όσα έχει καταφέρει ο ίδιος μέχρι σήμερα.

«Είμαι ευγνώμων για ένα πράγμα. Δεν μου χάρισαν τίποτα, τα πάντα έπρεπε να τα κερδίζω. Ο πατέρας μου είπε στην αδερφή μου κι εμένα "πάρτε τα όλα δικά σας, παίρνω τη μάνα σας να την προσέχω για το υπόλοιπο της ζωής μας". Από τη μέρα που περπάτησα, θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι σε ένα φαρμακείο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwc7jmma47s1)

«Στο Survivor μπήκα με άγνοια, το τόλμησα γιατί μου το επέτρεψε η αδερφή μου. Στο παιχνίδι έγινα καλύτερος άνθρωπος, μέχρι τότε, δεν είχα πεινάσει ποτέ», εξήγησε.

Κλείσιμο
Όσο για τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, ανέφερε: «Η Βρισηίδα είναι ο έρωτας της ζωής μου, ο ένας παρασύρει τον άλλο σε έναν ωκεανό αγάπης».

«Παραδέχτηκα τη Βρισηίδα όταν αποχώρησε από το Survivor για να μην κλονιστεί η ψυχική της υγεία. Όταν μου είπε ότι θέλει να φύγει από το Survivor, ένιωσα ένα αδιέξοδο. Έχουμε διαψεύσει αρκετούς, γιατί ζούσαμε μια πραγματικότητα στο Survivor. Το μέλλον είναι δικό μας θέμα», συμπλήρωσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να παντρευτούν, είπε: «Με μια γυναίκα σαν τη Βρισηίδα θέλεις να κάνεις οικογένεια και να την έχεις δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνουμε εκπομπή μαζί. Αν προκύψει να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά έξυπνο, δεν θα έλεγα όχι. Στο πρώτο μας ραντεβού πήγα Θεσσαλονίκη να εξηγηθώ στους γονείς της».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βαθαίνει η κόντρα Κωνσταντοπούλου-Χουρδάκη: «Μου ζητήθηκε να συμφωνήσω να παραδώσω την έδρα»

Ισραήλ: Μετατρέπει τα άρματα μάχης για να τα προστατεύσει από τα drones της Χαμάς

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ: Σήμερα ο γάμος του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης