Αίας Μανθόπουλος - Η σύντροφος του για τον θάνατό του: Το κενό που αισθάνομαι είναι δυσβάσταχτο
Η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε για τoν θάνατο του ηθοποιού
O Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Ο ηθοποιός, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τον «Αίαντα» του «Δυο Ξένοι» υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, με την οποία ήταν σε σχέση τα τελευταία 7 χρόνια, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στην απώλειά της.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwcady4lqh55)
«Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα.Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω, είναι δυσβάσταχτο», είπε αρχικά.
«Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ», πρόσθεσε.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς