Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη.
Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε μπροστά από αξιοθέατα της πόλης. Και ενώ γενικά δεν ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της, αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο όπου πόζαρε μαζί τους.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου που καταφθάνουν από χθες το βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα προσωπικά. Σας στέλνω τα φιλιά μου από την Ρώμη που ήρθα για λίγες μέρες με τα παιδιά μου. La vita e bella, να ζείτε και ζούμε την κάθε στιγμή!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.