Ελευθερία Αρβανιτάκη για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Βλέπω ότι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια»

Ελευθερία Αρβανιτάκη για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Βλέπω ότι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια»

«Κάτι που κι εγώ έκανα σε όλη μου τη ζωή» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια

arvanitaki_-_zouganeli
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή τους.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είπε αρχικά για το διάστημα της περιοδείας: «Είναι μια περίοδος δύσκολη. Είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και κάνεις να εμφανιστείς σπίτι σου 10 ημέρες. Είναι δύσκολο όταν έχεις εργασία. Χρειάζεται πολλή εργασία για να μη διακυβευθούν οι σχέσεις. Τα ωράρια δεν προσαρμόζονται, απλά δεν κοιμάσαι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctnax062uojd)


Κλείσιμο
«Μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος στο παρελθόν, να έχω δώσει ένα λάθος σήμα, δεν μπορώ να το πετάξω όλο στα media. Απλά είναι ένα πράγμα που είναι κουραστικό. Εμένα δεν μ' αρέσει καθόλου και σαν δέκτης. Δηλαδή δεν μ' αρέσει να ξέρω. Εμένα με γοήτευε που δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας», δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την εμπλοκή των μέσων ενημέρωσης στην προσωπική ζωή των διασήμων.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε με τη σειρά της η Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν. Καλό είναι αυτά να μένουν τα εν οίκω μη εν δήμω. Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια, κάτι που κι εγώ έκανα σε όλη μου τη ζωή».

«Έχω μάθει τον τρόπο για να τα διαχειρίζομαι. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ένας χρόνος για να επεξεργαστείς κάποια πράγματα... Δεν θα κρυφτώ, δεν κρύβομαι. Έξω είμαι και κυκλοφορώ, απαντώ στους ανθρώπους έξω που με ρωτάνε, αλλά άλλο οι άνθρωποι, άλλο τα media»,
συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Πέρασα δύσκολη εφηβεία, πέρασα πολλές ανατροπές, πέρασα πολλές σκέψεις δεύτερες και τρίτες. Δεν θα έλεγα ότι ήμουν ένα εύκολο παιδί», ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη σχετικά με τα παιδικά της χρόνια.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν έχω ξαναδεί γονιό να προβλέπει τι θα πάθει το παιδί του, δεν είχε αγωνία», κατέθεσε γιατρός

Εμφύλιος Wagner - Πούτιν: «Έκλεισε η υπόθεση» της ένοπλης εξέγερσης της Wagner, ανακοίνωσε η ρωσική FSB
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης