Ραμόνα Βλαντή: Ξανά εναντίον της Σοφίας Χατζηπαντελή - Δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν αξίζουν

Ραμόνα Βλαντή: Ξανά εναντίον της Σοφίας Χατζηπαντελή - Δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν αξίζουν

Να πάει σε αυτά που κάνει, είπε σε έντονο ύφος - Δείτε το βίντεο

ramona_xatzipanteli3980
Για μια ακόμη φορά, η Ραμόνα Βλαντή δέχτηκε ερωτήσεις από τα τηλεοπτικά συνεργεία, αναφορικά με τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτιική επιτροπή του «My Style Rocks».

Και αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του τηλεπαινιδιού μόδας ξέσπασε εναντίον του μοντέλου. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα», ρεπόρτερ ακούγεται να τη ρωτά: «Με αυτή την εμφάνιση αδικείσαι που δεν βρίσκεσαι σε κάποιο ριάλιτι μόδας», με τη Ραμόνα Βλαντή να απαντά: «Εγώ το ξέρω, εσείς το ξέρετε; Απλώς κάνετε ότι δεν τα ξέρετε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή. «Να πάει σε αυτά που κάνει. Η θέση αυτή στο My Style Rocks ανήκει σε μια στιλίστρια ή έναν στιλίστα. Ταΐζουμε και δίνουμε ψωμί σε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν» είπε σε έντονο ύφος.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwagfoz58sb5)

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν είναι άγνωστη στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Η Σοφία Χατζηπαντελή, είχε απαντήσει στη Ραμόνα Βλαντή μετά από παρόμοιες δηλώσεις της, εναντίον της, που τότε στοχοποιούσαν τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει το μοντέλο. 

«Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι υπέρ των κοριτσιών. Πάντα μιλάω καλά για όλους. Πιστεύω στο κάρμα πάρα πολύ. Όλα μπορούν να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο εαυτός μου είναι πάντα αυθεντικός! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε εμένα» απάντησε η Σοφία Χατζηπαντελή.
Η Σοφία Χατζηπαντελή στο Με αγάπη Χριστιάνα για τις Κάννες με την Nespresso - Απαντά στην Ραμόνα
Κλείσιμο


Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή
H Ραμόνα Βλαντή σχολίασε τη Σοφία Χατζηπαντελή στο «MEGA Καλημέρα» ως εξής: «Είναι ένα κάρακτερ που πουλάει τη διαφορετικότητα με τα φρύδια, που δεν είναι και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και δεν ξέρω αν είναι και δικά της. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι αλλά δεν έχει προδιαγραφές μοντέλου. Τα μοντέλα πρέπει να είναι φυσικά, γιατί είναι πρότυπα ομορφιάς. Δεν μπορεί να κρίνει, εφόσον είναι γεμάτη πλαστικές».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnheonfoiqh)

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Τελεσίγραφο Μητσοτάκη σε Ράμα για Μπελέρη

44χρόνος βίασε 93χρονη και 95χρονη σε νοσοκομείο της Γαλλίας - Η μια πέθανε από καρδιακή προσβολή


Αλλάζει σήμερα ο καιρός - Έρχεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης